Organisatoren

Alle evenementen kunnen GRATIS online worden geplaatst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Hiermee willen wij onze volledigheid richting alle bezoekers blijven waarborgen. Het businessmodel van Industryplanner bestaat enkel uit de verkoop van advertentiebanners. Voor meer informatie kunt u hier de Mediagegevens downloaden (English: download the Mediakit).

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich maandelijks gemiddeld 19.700 bezoekers bezoekers (zie grafiek) op Industryplanner.com die een vakbeurs, congres, conferentie, seminar, bedrijfsdag, workshop, opleiding, cursus of een training willen volgen. Daarnaast ontvangen circa 16.400 geïnteresseerden onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.

Gratis uw event online plaatsen? Meld u aan en u ontvangt direct uw login met wachtwoord via de email. Let op: download de handleiding voor de eerste keer gebruik met daarin specifieke elementen om uw event zo goed mogelijk te communiceren.

U bent een organisator

  • U organiseert evenementen zoals vakbeurzen, seminars, workshops, roadshows, etc.
  • U organiseert opleidingen, trainingen en cursussen.
  • U bent spreker op vakbeurzen en/of congressen en u wilt uw lezing op een evenement extra onder de aandacht brengen.

Zeer gericht uw doelgroep bereiken

Industryplanner biedt organisatoren de mogelijkheid om zeer gericht hun doelgroep te bereiken. De organisator koppelt het event aan de bijhorende categorieen, de bezoeker geeft zijn persoonlijke interesses op: bij een match worden alleen die events getoond passend binnen de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker.

Doordat bezoekers hun gekozen evenementen en opleidingen op Industryplanner kunnen synchroniseren met hun persoonlijke agenda, zal uw event of opleiding altijd onder de aandacht van uw potentiële bezoekers blijven.

Digitale nieuwsbrief bezoekers

Bezoekers kunnen zich aanmelden voor de twee wekelijkse nieuwsbrief waarbij alle komende evenementen worden getoond: een extra reminder om uw event of opleiding in de industrie onder de aandacht te brengen (zie voorbeeld). Wilt u zelf ook op de hoogte blijven van de laatste events? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Search optimalisation eigen website (SEO)

Bezoekers hebben de mogelijkheid om vanuit uw event op Industryplanner rechtstreeks door te klikken naar uw persoonlijke website: extra traffic voor uw website om ook andere producten/diensten onder de aandacht te brengen en het draagt bij aan een hogere ranking in Google.

Plan uw event niet tegelijk met uw collega’s

Op Industryplanner kunt u in één oogopslag zien wanneer en welke soortgelijke events en opleidingen worden aangeboden: dit betekent dat u – bij het plannen van uw eigen evenement – op een overzichtelijke manier rekening kunt houden met andere (soortgelijke) evenementen.

Aanmelden

Klik hier om uw event gratis online te plaatsen. Hierna ontvangt u uw login met wachtwoord in uw email.

Partners

Bekijk hier de partners van Industryplanner.

Advertisment ad adsense adlogger