Organisatoren

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich maandelijks gemiddeld 21.600 bezoekers bezoekers op Industryplanner.com die een vakbeurs, congres, conferentie, seminar, bedrijfsdag of lezing willen bezoeken. Daarnaast ontvangen circa 16.400 geïnteresseerden onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.

Evenementen 500 EUR

Aanbieders van industriële / technische evenementen (beurzen, congressen, seminars, opleidingen, workshops en dergelijke) kunnen hun event(s) publiceren voor 500 EUR per event, ongeacht de tijdsduur waarvoor het event online staat.

Lezingen 150 EUR

Verzorgt u een lezing op een (ander) event die u extra wilt uitlichten, dan kunnen wij de inhoud van uw lezing apart van het event opvoeren waarmee u veel aandacht genereert voor mogelijke bezoekers. De investering hieromtrent is 150 EUR per lezing.

Digitale nieuwsbrief bezoekers – oplage 16.400 stuks

Bezoekers kunnen zich aanmelden voor de twee wekelijkse nieuwsbrief waarbij alle komende evenementen worden getoond: een extra reminder om uw event of opleiding in de industrie onder de aandacht te brengen (zie voorbeeld). Wilt u zelf ook op de hoogte blijven van de laatste events? Meldt u dan aan voor de gratis nieuwsbrief.

Plan uw event niet tegelijk met uw collega’s

Op Industryplanner kunt u in één oogopslag zien wanneer en welke soortgelijke evenementen worden aangeboden: dit betekent dat u – bij het plannen van uw eigen evenement – op een overzichtelijke manier rekening kunt houden met andere (soortgelijke) evenementen.

Advertisment ad adsense adlogger