Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

WOTS 2018

Vakbeurs


2 oktober 2018 tot 5 oktober 2018

WOTS 2018 - World of Technology & Science vakbeurs

Vakbeurs WOTS 2018 – World of Technology & Science

FHI, federatie van technologiebranches en FEDA, Federatie Aandrijven en Automatiseren, organiseren de vakbeurs WOTS 2018, World of Technology & Science.

WOTS 2018 deelbeurzen

Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar. De exposanten en bezoekers in de betrokken branches krijgen hun eigen identiteit:
– World of Automation
– World of Laboratory
– World of Electronics
– World of Motion & Drives
De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties.

Het samen optreden van de vier branches, die FEDA en FHI vertegenwoordigen, bundelt krachten en biedt daarmee duidelijke voordelen voor de bezoeker. WOTS 2018 vindt plaats van 2 – 5 oktober 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De co-locatie van Industrial Processing biedt de bezoeker uit de industrie, zorg en wetenschap nog meer contactmogelijkheden. De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieën.

Iedere branche communiceert naar haar specifieke bezoekersdoelgroepen. Groepen exposanten hebben de mogelijkheid, om zich in de eigen technologische wereld te profileren met thema’s, projecten en seminars. Boeiende, inspirerende en nuttige technologie bieden de beursbezoeker kansen.

Exciting Technology

Spannende, leuke, inspirerende en innovatieve aspecten van technologie worden tijdens de WOTS 2018 verzameld onder de naam ‘Exciting Technology’. Voornamelijk niet-commerciële projecten worden door de organisatie gratis beursoppervlakte geboden. Op WoTS 2016 konden bezoekers bijvoorbeeld een balletje trappen met de voetbalrobots van TechUnited en was er een demo van de First Lego League.

TechAward WOTS 2018

Speciaal voor de deelnemers van World of Technology & Science wordt tijdens de beurs de ‘TechAward 2018’ uitgereikt. Door deelname aan dit project komt uw product of technologie nog meer onder de aandacht van (potentiële) bezoekers en vakpers.

Exposanten kunnen voor de beurs hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de TechAward 2018. Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite (www.wots.nl) met productnaam, productomschrijving en naam van de exposant. Vervolgens brengen bezoekers van de site hun stem uit op hun favoriete noviteiten. Naast de stemmen van de bezoekers buigt ook een vakjury zich over de inzendingen.

De producten en/of technologieën die de meeste stemmen ontvangen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen in de TechAward Galerij van WOTS 2018. In totaal worden er drie galerijen op de beursvloer geplaatst: een galerij voor World of Laboratory, een galerij voor World of Electronics en een galerij voor World of Automation en World of Motion & Drives.

De bezoekers van de beurs kunnen op de beursvloer hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van TechAward 2018 World of Laboratory, World of Electronics en Motion & Drives met World of Automation.

De voordelen van deelname aan TechAward 2018 zijn:
– De bezoekers worden vooraf bekend met uw product en bedrijf.
– Promotie voor uw inzending via de beurssite.
– Promotie via de e-mailnieuwsbrief voor bezoekers.
– Promotie via de vakpers.
– Een deskundige vakjury die uw product beoordeelt.
– En voor de genomineerde bedrijven per wereld; een prominente plaats op de beursvloer van WOTS 2016.
– Feestelijke prijsuitreiking van de winnaars van de TechAward 2016 tijdens de exposantenborrel.

Meldt u hier gratis aan

Details

Start:
2 oktober 2018
End:
5 oktober 2018
Evenement Categorie:
Branche:
Aandrijftechniek | Data-/telecommunicatie | Elektronica | Elektrotechniek | Embedded systems en PC's | Hydraulica | Industriele Automatisering | Laboratoriumtechniek | Machines en machinegereedschap | Materialen (engineering) | Mechanische aandrijvingen | Meet- en regeltechniek | Onderhoud | Procesapparatuur en appendages | Sensoren | Test- en meetinstrumenten
Event Tags:
, , ,
Website:
http://wots.nl/

Organisator

FEDA, FHI en VNU
Advertisment ad adsense adlogger