Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Wonderware Benelux Knowledge Exchange 2018

Conferentie


17 mei 2018

| Gratis

Hét jaarlijkse software evenement op het gebied van industriële automatisering.
Wonderware Benelux presenteerd dit jaar de nieuwste Wonderware software releases en ontwikkelingen binnen de industrie en infrastructuur letterlijk op het witte doek. Dit doen ze onder andere aan de hand van praktijkcases die gepresenteerd gaan worden door zowel system integrators als eindgebruikers.

U krijgt een inkijk in de centrale alarm monitoring van de Amsterdamse trams (GVB) en ziet hoe daar slim gebruik wordt gemaakt van geografische informatie systemen (GIS) binnen de oplossing. Daarnaast zal Damen Shipyards spreken over de remote monitoring toepassing op hun schepen en de meerwaarde daarvan. De MES toepassing binnen Bivit (B) zal gepresenteerd worden met receptbeheer en traceerbaarheid in de productie van diervoeder.

Wonderware gaat in op de kracht van de nieuwe InTouch Operations Management Interface (OMI). Welke eisen stelt de huidige markt aan een User Interface (UI) en de User Experience (UX)? Hét antwoord op de vraag naar toepassing van verschillende (mobiele) devices, een veelheid aan databronnen en bovenal een intuïtief en taakgericht gebruik.

Een dag waarop u naast producten en toepassingen ook kennis kunt maken met het brede netwerk aan system integrators en partners.

De Knowledge Exchange vindt plaats op donderdag 17 mei 2018 in Cinemec (Pathé) te Nijmegen. Ook zijn er sponsormogelijkheden voor de geïnteresseerden.

Locatie

Cinemec Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
Nijmegen, Gelderland 6515 AT Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.cinemec.nl/bioscopen/cinemec-nijmegen

Organisator

Wonderware Benelux
Telefoon:
+31 (0)76 579 41 00
E-mail:
info@wonderware-benelux.com
Website:
http://www.wonderware-benelux.com/
Advertisment ad adsense adlogger