Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Waterstof in de industrie

Seminar


17 januari 2019 van 7:30 am tot 9:30 am

Masters of Industry: Waterstof in de industrie

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Waarom dat dan niet combineren met een inhoudelijke (netwerk)bijeenkomst?

Al decennialang wordt gesproken over een belangrijke rol voor waterstof in de industrie, transport en de bebouwde omgeving. Nu pas lijkt een doorbraak aanstaande. Met name gedreven door de klimaatproblematiek, zijn afgelopen jaar verschillende projecten aangekondigd en coalities gesmeed. Maar waar kan waterstof op de korte en middellange termijn oplossingen bieden? En wat zijn bijvoorbeeld de kansen voor groen waterstof in de industrie?

Industrielinqs nodigt u donderdag 17 januari uit voor een rondetafelsessie over Waterstof in de industrie. Ondertussen kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.

Iedere bijeenkomst wordt in een open en ongedwongen setting een actueel onderwerp onder de loep gehouden en een specifiek thema uitgewerkt. Lennart van der Burg (TNO) geeft zijn kijk op ‘Waterstof in de industrie’. Tijdens de korte presentatie kunt u genieten van een ontbijt. Aansluitend is er ruimte voor discussie en tijd om te netwerken.

WILT U DE DAG STARTEN MET MASTERS OF INDUSTRY?

Partners van onze platforms kunnen met hun VIP-code twee personen kosteloos inschrijven voor deze bijeenkomst.

Bedrijfsleden kunnen voor € 50 de bijeenkomst bijwonen. Ook studenten zijn van harte welkom voor deze prijs.

Bent u geen lid of partner van onze platforms? Dan betaalt u € 95 euro.

Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wilt u een overnachting boeken? Dat kan voor € 130, ontbijt krijgt u dan tijdens de bijeenkomst. Vink bij uw inschrijving de optie ‘overnachting’ aan.

Doelgroep

Masters of Industry werkcolleges zijn onder andere bedoeld voor: Directie, productiemanagers, plantmanagers, maintenance managers, ontwikkelaars, technische (project) managers, engineers, beleidsmakers, investeerders en onderzoekers in en rondom de proces- en maakindustrie.

Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u op www.mastersofindustry.nl.

Details

Date:
17 januari 2019
Time:
7:30 am tot 9:30 am
Evenement Categorie:
Branche:
Zakelijke dienstverlening
Website:
http://www.mastersofindustry.nl
Advertisment ad adsense adlogger