Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Waterinfodag

Congres


28 maart 2019 van 9:30 am tot 5:00 pm

De Waterinfodag is een congres, beurs en netwerkdag over de informatievoorziening in de watersector. Aanwezig zijn medewerkers/sters van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten en bedrijven.

Op 28 maart is de negende Waterinfodag bij Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Schrijf u nu in als bezoeker, reserveer een plaats op de beurs of lever een voorstel in voor een sessie (voor 1 feb.).

Het programma gaat over Grensoverschrijdende Informatiestromen en de Toekomst start nu. Er zijn sessies ter Inspiratie & Verrassing, Kennis & Verdieping en Interactieve. Dien nu een voorstel in om zelf een sessie te geven. Daarnaast kunt u voorstellen indienen voor presentaties over uw project.

Op de beurs zijn mooie plaatsen om uw organisatie te laten zien. Maak hier gebruik van en reserveer een plaats. Jaarlijks zijn er ca. 40 exposanten.

De Waterinfodag wordt georganiseerd door Sense, i.s.m. Het Waterschapshuis, Rijkswaterstaat, Informatiehuis Water, STOWA en  vertegenwoordigers van bedrijven en kennisorganisaties).

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ’s-Hertogenbosch

Details

Date:
28 maart 2019
Time:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://waterinfodag.nl/
Advertisment ad adsense adlogger