Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

VSK 2018

Vakbeurs


6 februari 2018 van 9:00 am tot 9 februari 2018 van 5:00 pm

VSK 2018

VSK 2018 – vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek

De VSK 2018 is van oudsher de vakbeurs voor de installatie branche. In de loop der jaren heeft het vak een enorme transitie doorgemaakt. Door alle technologische ontwikkelingen, met name de toenemende integratie van ict-toepassingen in technische producten en systemen verandert het werk, de rol en de verantwoordelijkheid van de installateur.

Ons vak wordt steeds slimmer is een knipoog naar smart technologie, meegaan met de ontwikkelingen en trots zijn op het resultaat. De VSK is de partij om jou scherp te houden en geeft de urgentie aan waar wij als beurs voor staan. Het is een onomkeerbare ontwikkeling, die vandaag aan de hand is. Stap in!

Betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen. Om dit te realiseren is deskundigheid onmisbaar. Daarom is er de VSK. Dé vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. VSK is de aanjager van duurzame innovatie. Vier dagen lang komen alle installatiedisciplines samen om de prestaties van producten en de knowhow van professionals naar een hoger plan te tillen. Op de VSK worden ontwikkelingen gedeeld, ervaringen besproken, uitdagingen gedefinieerd en successen getoond. Dat is wat we noemen prestatie in installatie vanuit de kern.

Details

Start:
6 februari 2018 van 9:00 am
End:
9 februari 2018 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Meet- en regeltechniek
Event Tags:
Website:
http://www.vsk.nl/nl-NL/Bezoeker.aspx
Advertisment ad adsense adlogger