Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

TValley Jaarcongres

Congres


6 juni 2019 van 9:30 am tot 5:00 pm

TValley Jaarcongres

TValley Jaarcongres – robotica en mechatronica

Het jaarcongres van TValley wordt gehouden op donderdag 6 juni 2019 bij Saxion. Het congres geeft een overzicht van de robotica en mechatronica activiteiten van het TVAlley cluster en zijn partners. Het doel is naast mechatronisch onderwijs en profilering van de high-tech industrie in Oost-Nederland om daadwerkelijke kennisuitwisseling te laten plaats vinden over deze concrete projecten rond robotica en smart industry. TValley wil de overgang van studenten en kennis van de kennisinstellingen naar de bedrijven vloeiend laten verlopen. TValley gaat daarom om zowel kennis halen als brengen.

Onderdeel van het congres is de uitreiking van de KIVI/TValley prijs, een jaarlijks uit te reiken prijs voor een bijzondere bachelor opdracht aan UT of Saxion op het gebied van Robotica. Studenten kunnen worden genomineerd door een docent, maar kunnen ook zichzelf aanmelden. Uit de inzendingen worden drie finalisten gekozen die tijdens het congres een pitch mogen houden. Op basis hiervan kiest een deskundige jury, in samenhang met het publiek, de winnaar.

TValley is als stichtingsvorm gerealiseerd onder NovelT samen met de high-tech industriële partners in partners als IMS, DEMCON, Voortman Steel Machinery, Boessenkool, Bronkhorst High-Tech, Benchmark Electronics, Metric Control, RIWO engineering en RoborElectronics.

Details

Date:
6 juni 2019
Time:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Aandrijftechniek | Industriele Automatisering | Machines en machinegereedschap | Mechanische aandrijvingen
Website:
http://www.tvalley.nl/tvalley-jaarcongres-6-juni-2019/
Advertisment ad adsense adlogger