Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Trends in Asset Management Congres [Stork]

Congres


20 juni 2019 van 12:30 pm tot 7:00 pm

| Gratis

Trends in Asset Management*, het jaarcongres van Stork, staat dit jaar in het teken van Asset Performance Management (APM) als onderdeel van Industry 4.0. Er wordt al lang over gesproken, maar we zien dat de adoptie van digitale technologieën steeds meer tractie krijgt in het veld en meer en meer organisaties er echt mee aan de slag gaan. Digitale innovatie levert ongekende niveaus van vooruitgang op en verlaagt het risico van niet-geplande incidenten die van invloed zijn op de prestaties van assets, veiligheid en klantrelaties.

We organiseren deze editie samen met onze strategische partner IBM. Tijdens het congres geven we een update van de mogelijkheden van APM met praktische voorbeelden uit de industrie. We laten zien wat op dit moment mogelijk is door het combineren van asset management met IoT, AIen data analytics en werpen ook een blik op wat de toekomst in petto heeft.

Wil je meer ontdekken over het potentieel van Asset Performance Management? Noteer dan 20 juni in je agenda en zorg dat je deze editie niet mist!

 

Meer informatie en inschrijven …

Details

Date:
20 juni 2019
Time:
12:30 pm tot 7:00 pm
Cost:
Gratis
Evenement Categorie:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.eventbrite.be/e/registratie-trends-in-asset-management-2019-59519903634?aff=website

Organisator

Stork
E-mail:
michiel.vanbeveren@stork.com
Website:
www.stork.com

Locatie

Tivoli Vredenburg
Vredenburgkade 11
Utrecht, 3511 WC Nederland
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger