Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Toekomstvisie Industrie 4.0 en het Industrial Internet of Things bij o.a. Saint-Gobain Isover

Conferentie


16 mei 2019 van 8:30 am tot 6:00 pm

| gratis

Het wordt een spraakmakende editie; de Wonderware KnowledgeXchange 2019.
Tijdens dit jaarlijkse event treffen bezoekers hun vakgenoten en krijgen zij de gelegenheid om naar hartenlust te netwerken en te sparren over alle ins & outs op het gebied van industriële automatisering. 

In de grote filmzaal maken ze gebruik van een gigantisch beeldscherm, ze zijn immers niet voor niets in een megabioscoop neergestreken. Op het witte doek zullen de nieuwste Wonderware
software oplossingen en ontwikkelingen in de markt gepresenteerd worden.

De hoofdrolspelers op deze dag zijn de gastsprekers:

  • Microsoft toont de mogelijkheden die Azure biedt voor Cloud Manufacturing. Ze slaan de brug tussen het Microsoft Azure aanbod en onze AVEVA InSight cloud oplossing (voorheen Wonderware Online).
  • Boortmalt, Europa’s grootste producent van gerstemout, laat u zien hoe zij een moutfabriek hebben geautomatiseerd in combinatie met een unieke GUI op basis van de Wonderware Operations Management Interface (OMI).
  • Saint-Gobain Isover – de belangrijkste producent van isolatiematerialen ter wereld – bespreekt de strategie en initiatieven op het vlak van Industrie 4.0 en het Industrial Internet of Things (IIoT).

Het wordt een dag waarop u geïnformeerd wordt over de laatste productontwikkelingen en toepassingen. Een bijeenkomst voor het waardevolle netwerk aan system integratorspartners en eindgebruikers. Deze dag biedt daarnaast een uitgelezen kans om kennis met Wonderware software en hun aanbod te maken voor u als geïnteresseerde.

Deelname is kosteloos en aanmelden kan via de website. Deze jaarlijkse software conferentie vindt plaats op donderdag 16 mei 2019 in het Pathé te Nijmegen.

Advertisment ad adsense adlogger