Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

TIV Hardenberg 2019

Vakbeurs


17 september 2019 van 1:00 pm tot 19 september 2019 van 9:00 pm

TIV Hardenberg 2019

TIV Hardenberg 2019 vakbeurs

TIV Hardenberg 2019 is inmiddels uitgegroeid tot het centrum van de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland. 

Presenteer uw aanbod in drie dagen tijd aan allerlei sectoren binnen de maakindustrie. TIV Hardenberg 2019 vindt plaats op 17, 18 en 19 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg. Het vakevent is hét jaarlijkse moment waar zowel de eindbeslisser als eindgebruiker van maakbedrijven uit de regio samenkomen. De combinatie van netwerken met (nieuwe) leveranciers en het opdoen van kennis over nieuwe producten en diensten en brancheontwikkelingen heeft een sterke aantrekkingskracht voor een bezoek. Bezoekende maakbedrijventreffen allerlei type (toe)leveranciers, van materialen tot automatisering en van machines tot PLM-software. U kunt zich als schakel in de productieketen presenteren!

Alles wat nodig is om een product te ontwerpen en alle materialen, componenten en technologieën die bezoekers daarvoor moeten inkopen.
Aandrijf- en besturingssystemen, (nieuwe) materialen, bevestigingstechnieken, engineering en design services, fijnmechanische onderdelen, halffabricaten, materiaal meten, testen en onderzoeken, oppervlaktebehandeling, productontwikkeling software en systemen en sensortechnieken.

Alles wat direct betrokken is bij het produceren van een product.
Machine componenten en modules, machine software, machineonderhoud en -veiligheid, machines voor materiaalverwerking en tooling.

Alles wat niet direct betrokken is bij het productieproces en geen onderdeel is van producten die gemaakt worden, maar wel aanwezig is in een productiebedrijf.
Energiebeheersing, interne logistiek systemen, klimaatbeheersing en logistiek management software.

Details

Start:
17 september 2019 van 1:00 pm
End:
19 september 2019 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Aandrijftechniek | Data-/telecommunicatie | Elektronica | Elektrotechniek | Embedded systems en PC's | Industriele Automatisering | Machines en machinegereedschap | Mechanische aandrijvingen
Website:
https://booking.evenementenhal.nl/nl/tiv-hardenberg-2019/hardenberg/exposant

Organisator

Easyfairs
Advertisment ad adsense adlogger