Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Thermprocess

Vakbeurs


25 juni 2019 van 9:30 am tot 29 juni 2019 van 5:00 pm

Thermprocess

Vakbeurs Thermprocess

THERMPROCESS maakt deel uit van een kwartet van technologievakbeurzen en vindt tegelijk plaats met METEC, de metallurgievakbeurs, GIFA, de internationale gieterij vakbeurs de vakbeurs voor thermprocestechniek en NEWCAST, de vakbeurs voor gegoten producten plaats.

THERMPROCESS is de vakbeurs voor thermprocestechniek en biedt een breed scala aan trends, ontwikkelingen en nieuwe processen.

Gelijktijdig met deze vakbeurs vindt het WFO Technical Forum, georganiseerd door de World Foundrymen Organization, plaats.

Productgroepen

Industrieovens, industriële warmtebehandelingsinstallaties en installaties voor thermische processen, apparatuur voor speciale toepassingen (koelen, laboratoria, reinigen), bouwelementen en uitrusting, grond- en hulpstoffen, arbo en ergonomie, consulting, planning, service, uitgeverijen, vaktijdschriften, vakverenigingen, opleidingen en bijscholing

Bezoekersdoelgroepen

Mechanische techniek, ijzeer, staal en non-ferro metaalindustrie, andere industrieën, services, gespecialiseerde technische detailhandel, universiteiten en opleidingen

Bezoekersstatistieken

78.000 vakbezoekers uit 120 landen en 2.214 exposanten uit de hele wereld.

Details

Start:
25 juni 2019 van 9:30 am
End:
29 juni 2019 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Machines en machinegereedschap | Materialen (engineering) | Mechanische aandrijvingen
Website:
http://www.thermprocess-online.com/
Advertisment ad adsense adlogger