Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

The world of Chatbots


4 oktober 2018 van 6:00 pm tot 9:00 pm

Wil jij ook een kijkje nemen in de de toekomst? Op 4 oktober verzorgt Capgemini een interactieve avondsessie. Hier vertellen wij over alle ins & outs van Chatbots en laten wij jou een kijkje nemen achter de schermen van de “Chatbot future”.
 Chatbots zijn de toekomst! Als jij jezelf afvraagd óf jouw bedrijf wordt geholpen met de functionaliteit van een chatbot dan stel je de verkeerde vragen. Deze manier van “conversational commerce” is de toekomst en is inmiddels al ver ontwikkeld. De innovatie en groei die we hierin de afgelopen 2 jaar gezien hebben is enorm. 
In deze workshop geven we een introductie van deze innovatieve technologie. Er zijn verschillende tools, platformen en technologieën beschikbaar om een bot te designen en te bouwen. We starten met de basis van een bot, design thinking, verschillende technologieën en design patronen voor het bouwen van een bot. Uiteindelijk bouwen we gezamenlijk een bot en maken we gebruik van het Oracle Intelligent Bot framework.
Agenda:

Introductie Chatbot
Basis van een bot- technologieën, design thinking
Usecases identificeren & een bot bouwen – workshop
Gebruik maken van Oracle Intelligent bots

 
Ontmoet experts, netwerk, leer en ontdek alle mogelijkheden van bots. Laat ons weten of je erbij kan zijn en registreer je via de link.
https://www.werkenbijcapgemini.nl/events/The-world-of-Chatbots 

Details

Date:
4 oktober 2018
Time:
6:00 pm tot 9:00 pm
Website:
https://www.eventbrite.com/e/the-world-of-chatbots-tickets-49170208417

Locatie

Utrecht
Reykjavikplein 1
Utrecht, UT 3543 KA NL

Organisator

Capgemini
Advertisment ad adsense adlogger