Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

STEM Masterclass over mythes rond (industriële) marketing: Marketing is reclame.

Seminar


11 februari 2020 van 3:00 pm tot 8:30 pm

| Gratis bij eerste keer kennismaken

Over marketing wordt veel geschreven en er bestaan ook best wel heel wat mythes over. Op een aantal van die mythes gaan we dieper in tijdens de vier masterclasses in 2020. Deze spitsen we natuurlijk ook toe op industriële marketing. Tijdens deze eerste masterclass in het nieuwe jaar ontdekken we de waarheden en onwaarheden van de mythe ‘marketing is reclame’.

Mythe 1: Marketing is reclame
Tijdens deze eerste masterclass van 2020 gaan we in op de mythe rond marketing dat dit voornamelijk met reclame/communicatie te maken heeft.

Vanuit langjarig onderzoek door Validators geeft Martin Leeflang inzicht in de effectiviteit van verschillende communicatie-instrumenten, -middelen en -media en wat Mental Market Share is en doet voor jouw technische B2B organisatie.

Anton Slager (Laarhoven Design) geeft vervolgens zijn visie op het nog effectiever maken van één van die middelen: beurzen en tentoonstellingen.

Daarnaast gaan we natuurlijk de mythe ‘marketing is reclame’ nader bekijken en met elkaar ontdekken wat de waarheid is.

Deelnemen?
Deze masterclass organiseren we samen metLaarhoven Design en Validators – onze gastheren van deze middag en met SMEI Europe en Vereniging Industrie Pers (VIP). Leden van deze verenigingen en van STEM Association kunnen dan ook kosteloos deelnemen aan deze masterclass.

Relaties van onze sprekers en gastheren van Laarhoven Design en Validators kunnen deelnemen door de toegezonden code bij aanmelding in te vullen.

Leden van SMEI, VIP en van STEM Association kunnen kosteloos deelnemen aan deze masterclass.

Geen lid van een van deze verenigingen maar wel interesse in deelname? Kom dan een keer (gratis) kennismaken: https://www.stem-imc.com/nl/aanmelden-masterclasses

 

 

Details

Date:
11 februari 2020
Time:
3:00 pm tot 8:30 pm
Cost:
Gratis bij eerste keer kennismaken
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
http://bit.ly/stem-masterclass-marketing-is-reclame

Locatie

laarhoven Design
Utrecht, Nederland + Google Maps
Website:
www.laarhovendesign.nl
Advertisment ad adsense adlogger