Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

STEM Masterclass: Marktgerichtheid loont in technische B2B

Seminar


18 september 2019 van 3:30 pm tot 8:30 pm

| Gratis bij eerste keer kennismaken

Dat er een relatie bestaat tussen marktgerichtheid en de prestaties van een bedrijf, bleek al uit onderzoek van Prof. Dr. Fred Langerak (Technische Universiteit Eindhoven). Maar nu is ook uit onderzoek gebleken dat de combinatie van marktgerichtheid en een goed ontwikkelde marketingfunctie leidt tot betere bedrijfspresentaties.

Masterclass
Op woensdag 18 september presenteert Lea Möllering tijdens een masterclass de resultaten van haar onderzoek hiernaar. Tevens zal Dr Raymond Loohuis (Senior Lecturer Strategische Marketing & Servitization – Universiteit Twente) ingaan op de betekenis van dit onderzoek voor de marketing praktijk van technische bedrijven. En geeft Twan Ophof een inkijkje in het doel van het vervolgonderzoek naar de relatie tussen marktgerichtheid en de mate van ontwikkeling van de marketingfunctie in technische bedrijven.

Datum, tijd en locatie
Deze masterclass verzorgen we in samenwerking met Universiteit Twente. Voor deze masterclass zijn we woensdag 18 september dan ook te gast bij Universiteit Twente in Enschede. Na aanmelding ontvang je de adresgegevens.

We ontvangen je graag vanaf 15.30 uur. Aanvang van het programma is 16.00 uur. Eindtijd circa 20.30 uur. Aan het slot van deze masterclass verzorgt onze gastheer een drankje en een broodje

Interesse in dit onderwerp en deelname?

  1. Leden van STEM Industrial Marketing Association kunnen zonder meer kosteloos deelnemen en kunnen zich via deze link aanmelden voor deze masterclass of hun afwezigheid doorgeven.
  2. Nog geen lid? Bekijk dan hier de verschillende lidmaatschappen en de overige ledenvoordelen.
  3. Door zelf te bepalen hoe het met de marktgerichtheid van de eigen organisatie gesteld is. Daarmee neem je tevens deel aan het tweede deel van het onderzoek van STEM en Universiteit Twente naar de marktgerichtheid van technische bedrijven. En deelnemers aan dit onderzoek nodigen we uit om kosteloos deel te nemen aan deze masterclass.

Graag tot ziens op 18 september in Enschede.

NB. De voertaal tijdens deze masterclass is Engels.

Advertisment ad adsense adlogger