Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Solar Solutions International

Vakbeurs


19 maart 2019 van 10:00 am tot 21 maart 2019 van 6:00 pm

Solar Solutions International

Solar Solutions International: groter dan ooit!

Op Solar Solutions Int. vindt u alle nieuwe producten, innovaties en nieuwe ontwikkelingen die uitgelicht worden in speciale Innovation Area’s. Drie dagen lang vindt u in de Expo Haarlemmermeer alle toonaangevende aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten als monitoring ev-oplaadpunten en smart home automation. EPC’ers en projectontwikkelaars informeren over zonneprojecten, van klein- tot grootschalig en interessant voor iedereen met dakruimte of grond.

Alle kennis in één beursbezoek

Met het programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen en kunt u al uw vragen stellen over zonne-energie. Bij de RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over SDE+ subsidies. Het programma is onder redactie samengesteld en objectief, bij ons geen reclamepraatjes of productpromoties, maar informatie waar u wat aan hebt.

Bezoek ook duurzaam verwarmd

Haal het maximale uit uw bezoek en bezichtig ook de vakbeurs Duurzaam Verwarmd. De nieuwe vakbeurs over duurzame HVAC technieken. Bekijk het grootste aanbod van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energie. En nieuw; bekijk alles werkend en functionerend in het Heat Home, een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs!

Mis het niet en schrijf u nu in voor Solar Solutions Int. en Duurzaam Verwarmd 2019 op 19, 20 en 21 maart in Expo Haarlemmermeer.

 

Details

Start:
19 maart 2019 van 10:00 am
End:
21 maart 2019 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Elektronica | Elektrotechniek | Materialen (engineering) | Meet- en regeltechniek
Website:
http://www.solarsolutions.nl/
Advertisment ad adsense adlogger