Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Power On with Smart Motor Control

Seminar


21 maart 2019 van 12:00 pm tot 6:30 pm

Smart Motor Control Seminar

Power On with Smart Motor Control Seminar

Smart Motor Control Seminar: uw kans om te luisteren naar een industrie-expert en uw kennis te verhogen.

Met de steeds groeiende mogelijkheden van Industrie 4.0 worden onderwerpen, zoals efficiënt gebruik van middelen, veiligheid en security steeds belangrijker. Maar ook het waarborgen van productiviteit.

Industrie 4.0 biedt nu de gelegenheid om ongeplande stilstand door motor-/ applicatieproblemen te voorkomen of voortijdig te signaleren. In combinatie met volledig uittrekbare Motor Controls Centers kunnen bij een dergelijk incident eenvoudig en veilig motorstarters worden uitgewisseld, zonder dat hier software aanpassingen voor nodig zijn.

Het is onze missie om de Connected Enterprise werkelijkheid voor u te maken en u hier zo goed mogelijk bij te begeleiden.

Tijdens dit high-level evenement over Smart Motor Control gaan we dieper in op hoe u voordeel kunt halen uit uw standaard panelen en laten we de verschillen zien bij het toepassen van Motor Control Center oplossingen. Een seminar dat naast het verbeteren van de productiviteit en het verhogen van veiligheid, ook gaat over oplossingen die een bijdrage leveren aan verbetering in de besluitvorming.

Doelgroep Smart Motor Control Seminar

Dit seminar is bedoeld voor eindgebruikers; iedereen die betrokken is bij het verbeteren van de productiviteit en het onderhoud van installaties, op basis van diagnostiek, in combinatie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en Motor Control Centers. Tevens is er alle gelegenheid om ervaringen en ideeën uit te wisselen met uw (directe) collega’s uit de industrie.

Na het Smart Motor Control Seminar weet u:

  • de productiviteit en onderhoud te verbeteren en de doorlooptijd van projecten te verkorten
  • de kenmerken van de verschillende paneelbouw en Motor Control Center oplossingen
  • wat Motor Control Centers voor uw ROI en TCO doelstellingen betekenen

Klik alvast op Smart Motor Control of op The Connected Enterprise en laat u nu alvast informeren.

Details

Date:
21 maart 2019
Time:
12:00 pm tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Aandrijftechniek | Elektrotechniek | Industriele Automatisering | Machines en machinegereedschap | Mechanische aandrijvingen
Website:
https://www.rockwellautomation.com/nl_NL/events/in-person/detail.page?pagetitle=Power-On-with-Smart-Motor-Control-Seminar&docid=4207535c7c5dce906509242edae10454
Advertisment ad adsense adlogger