Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Reality Check

Seminar


12 februari 2019 van 10:00 am tot 12:00 pm

Reality Check

Volgens jou zijn augmented en virtual reality de toekomst. Maar hoe pas je het toe in jouw bedrijf? Kom naar de ‘Reality Check’ en overtuig je collega’s van de mogelijkheden!

Ontdek de toekomst
Jij weet dat technologieën als augmented en virtual reality de toekomst zijn en iets gaan betekenen voor je bedrijf. Maar je weet ook dat er kennis en draagvlak nodig is de volgende stap te zetten. Dat kan alleen ontstaan als je samen met je collega’s bewust wordt van de (on)mogelijkheden van de technologieën voor je bedrijf. Aan de hand van de ‘Reality Check’ kun je samen met collega’s ervaren wat de mogelijkheden zijn voor jouw type organisatie. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe je met augmented en virtual reality een machine kunt repareren met hulp op afstand, nieuwe gebouwen/producten/machines kunt ontwerpen, marketing kunt inrichten, trainingen kunt geven, etc.

Zonder pottenkijkers
Schrijf je team nu in voor een Reality Check van 2 uur. Een onafhankelijke ervaren adviseur laat jouw team -zonder pottenkijkers- zien wat de mogelijkheden zijn. Doordat iedereen in dit team intense belevingen ondergaat die voor jullie organisatie of vraagstukken relevant zijn, creëren jullie een gezamenlijke taal. Hierdoor wordt het eenvoudiger om te besluiten of en zo ja welke kant jullie op kunnen met AR en VR. Je ervaart het pas als het hebt gezien. Het eindresultaat is begrip en draagvlak binnen jullie team en inzicht in mogelijke vervolgstappen voor jullie organisatie.

Gratis & onafhankelijk
De Reality Check van 2 uur kan een beperkte groep bedrijven gratis en onafhankelijk worden aangeboden door de bijdragen van Metropoolregio Eindhoven, De Effenaar, Brainport Development NV en Regionale bedrijven.

Meld je hier aan voor de Reality Check op 12/02/2019.

Details

Date:
12 februari 2019
Time:
10:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Industriele Automatisering
Event Tags:
,
Website:
https://www.brainport.nl/evenementen/reality-check-3-1-2-1-1

Organisator

Brainport Development
Telefoon:
+31 40 751 24 24
E-mail:
info@wire2016.eu
Website:
http://www.wire2016.eu/
Advertisment ad adsense adlogger