Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

RapidPro 2020

4 maart 2020 van 9:30 am tot 5 maart 2020 van 5:00 pm

RapidPro

RapidPro – Dé beurs rondom prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling

Welke technieken zijn het meest geschikt wanneer uw productconcept overgaat tot prototyping en in productie? Low volume, rapid of on demand production spelen tijdens dit proces een belangrijke rol. Vooral bij producten die niet in massale volumes geproduceerd worden, wilt u flexibel of in customized batches kunnen produceren. Flexibiliteit staat voorop, net als het snel inspelen op klantvragen. Welke technieken kiest u en hoe integreert u deze in uw bestaande processen?

RapidPro is dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping,  productie en productontwikkeling

Hierbij komen diverse digital manufacturing technieken aan bod. Denk aan hierbij aan additive manufacturing, 3D-printen, laser cladding, FDM, EBM en SLS, maar ook technieken als CNC frezen, gieten en vacuümvormen. Daarbij worden oplossingen als virtual prototyping, 3D-scannen, metrologie, kwaliteitswaarborging en software zeker niet vergeten. Tijdens de 9e editie ontdekt u de laatste ontwikkelingen met focus op ROI in AM, materialen, tooling, soft- en hardware en kwaliteit.

RapidPro 2020 presenteert het complete Digitale Productie ecosysteem: Define. Design. Produce.

Van productdefinitie, design, prototyping, (low volume) productie tot en met post processing. RapidPro toont u de complete workflow op de volgende thematische area’s:

 • 3D modelling: CAD, CAM, 3D Scanning
 • 3D Simulatie: Product en proces design. Digital Twin
 • 3D/CAD gestuurde productie
  • Additive Manufacturing (3D Printen)
  • CNC Substractive Manufacturing
  • Robotics & hardware: Industrieel, co-bots en AGV’s
  • Post-productie: Nabehandeling & Logistieke processen

Het maken van de juiste (maak)techniekkeuze het behalen van Return on Investment op zowel de expo als in het lezingenprogramma centraal.

Gegevens

Begin:
4 maart 2020 van 9:30 am
Einde:
5 maart 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://rapidpro.nl/

Organisator

Mikrocentrum
Advertisment ad adsense adlogger