Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

RapidPro 2018

Vakbeurs


7 maart 2018 van 8:00 am tot 8 maart 2018 van 5:00 pm

RapidPro 2017

RapidPro 2018 vakbeurs

RapidPro is dé internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling

Productontwikkeling kent specifieke uitdagingen en keuzemomenten. Welke technieken zijn het meest geschikt wanneer uw productconcept overgaat tot prototyping en de uiteindelijke productie? Low volume, rapid of on demand production spelen tijdens dit proces een belangrijke rol. Vooral bij producten die niet in massale volumes geproduceerd worden, wilt u flexibel of in customized batches kunnen produceren. Flexibiliteit staat voorop, net als het snel inspelen op klantvragen. Welke technieken kiest u en hoe integreert u deze in uw bestaande processen?

Hierbij komen diverse additive manufacturing technieken aan bod. Denk aan hierbij aan 3D-printen, laser cladding, FDM, EBM en SLS, maar ook technieken als CNC frezen, gieten en vacuümvormen. Daarbij worden oplossingen als virtual prototyping, metrologie, kwaliteitswaarborging en software zeker niet vergeten. Tijdens de 8e editie op 7 en 8 maart 2018 ontdekt u de laatste ontwikkelingen met focus op industrialisatie en tooling.

Focus op Industrialisatie en tooling

Additive manufacturing verovert steeds meer terrein binnen de industrie. Waar deze techniek tot voor kort vooral werd ingezet bij het maken van prototypes, vindt er een verschuiving plaats naar toepassingen binnen productieprocessen. Zo worden van oorsprong dure en productietijd-intensieve maatwerk producten als protheses, bruggen en (onderdelen van) voertuigen inmiddels met succes 3D-geprint. Meer dan 100 exposanten en een uitgebreid congresprogramma bieden u een compleet overzicht om deze technieken met succes binnen uw productieprocessen te integreren.

Deelnemen aan RapidPro 2018

Deelnemen aan RapidPro 2018 betekent dat u uw innovaties, producten en merk presenteert aan een zeer gericht publiek, namelijk: engineers, productontwikkelaars, R&D managers/medewerkers, ontwerpers en inkopers met een hoge interesse in productontwikkeling, prototyping, additive & rapid manufacturing en maatwerk, on demand & flexibel produceren. Als exposant heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan stand- en presentatiemogelijkheden. Ook heeft u de mogelijkheid uw kennis te delen in het congresprogramma.

Details

Start:
7 maart 2018 van 8:00 am
End:
8 maart 2018 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Event Tags:
Website:
https://rapidpro.nl/
Advertisment ad adsense adlogger