Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

PROFIdag

Congres


29 oktober 2019 van 9:00 am tot 5:00 pm

PROFIdag

PROFIdag 2019 – 29 oktober 2019

Door de PI vereniging wordt de jaarlijkse PROFIdag georganiseerd, het evenement betreffende Industriële Communicatie binnen de besturingstechniek, waar leverancier, eindgebruiker en systeem integrator elkaar ontmoet. Naast PROFINET, PROFIBUS en IO-Link komen er veel verschillende thema’s aan bod. Op 29 oktober 2019 heten wij u van harte welkom in de Basiliek te Veenendaal.

Binnenkort vindt u hier het programma met een overzicht van de plenaire lezingen, parallel sessies en workshops.

Als eindgebruiker kunt u het evenement kosteloos bezoeken. Aan leveranciers vragen wij een bijdrage van 250 euro. Klik hier om u te registreren.

Naast de lezingen zullen er veel leden aanwezig zijn om u de nieuwste oplossingen te presenteren op de marktplaats. Al met al een verzorgde dag waarbij veel aspecten van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link worden besproken. Bent u eindgebruiker van PROFIBUS, PROFINET en IO-Link of bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan, dan bent u hierbij van harte uitgenodigd voor de PROFIdag op 29 oktober 2019.

Pilot Plant Projects

De Avans Hogeschool is met de opleiding Industriële Automatisering nauw betrokken bij de PROFIdag 2019. Op de PROFIdag zijn studenten in 6 groepen aanwezig om aan een pilot plant project te werken of een project te demonstreren. De studenten maken hierbij gebruik van componenten of producten van de diverse aanwezige bedrijven op de PROFIdag en gaan over PROFINET, PROFIBUS en/of IO-Link.

Veel PI leden stellen voor de Pilot Plant Projects kennis en apparatuur ter beschikking aan de studenten.
In de plenaire ochtendsessie, zullen de studenten de projecten presenteren. De rest van de dag zijn zij aanwezig op de beursvloer voor demonstraties en toelichting.

Details

Date:
29 oktober 2019
Time:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Industriele Automatisering
Website:
https://profibus.nl/profidag2019/
Advertisment ad adsense adlogger