Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Ontdek wat de digitale transformatie voor uw productie organisatie kan betekenen

Seminar


4 oktober 2018 van 1:00 pm tot 5:00 pm

| Gratis

Wilt u uw productieprocessen optimaliseren met intelligente technologische systemen? Of wilt u weten hoe uw financiële, sales- en productieafdeling beter kunt ondersteunen door bewezen oplossingen?

De digitale revolutie doet zijn intrede, dat weten we allemaal en het gebeurt ook nog eens in een hoog tempo. Dat merken we ook in de wereld van Machinefabrieken & Apparatenbouw. Daar hebben we het over de 4e industriële revolutie of industrie 4.0: robotisering, ‘predictive maintenance’, machines met zelflerende eigenschappen en softwaresystemen die ‘zelfstandig’ beslissingen kunnen nemen. Deze veranderingen vragen om business softwaresystemen die deze processen kunnen faciliteren, zodat u bent voorbereid op de toekomst.

Wilt u daar meer over weten? Dan nodigen we u van harte uit om te komen naar het event dat wij 4 oktober organiseren in samenwerking met Microsoft en het Duitse Cosmo Consult.

 

Tijdens een middagsessie zal Microsoft u informeren over de nieuwste oplossing “Microsoft Dynamics 365 Business Central”. Cosmo Consult neemt vervolgens het stokje over om u kennis te laten maken met de toonaangevende en internationaal bewezen manufacturing oplossing die als additionele module binnen Microsoft Dynamics beschikbaar is. Deze Duitse oplossing is speciaal ontwikkeld voor de volgende type productiebedrijven:

  • Assemble-to-order
  • Make-to-order
  • Configure-to-order
  • Engineer-to-order
  • End to end manufacturing

Deze VIP 4.0-uitnodiging geeft u toegang tot dit manufacturing event dat Delta-N Business Solutions organiseert in samenwerking met Microsoft en Cosmo Consult. Tijdens het event laten wij u kennismaken met de mogelijkheden voor het digitaliseren van gestructureerde orderprocessen.

Wacht niet, maar schrijf u direct in. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.

Ontdek wat de digitale transformatie voor uw productie organisatie kan betekenen tijdens ons seminar op donderdag 4 oktober. Schrijf u nu GRATIS in op http://bit.ly/2oxnbEq

Locatie

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
Oud-Zuilen, Utrecht 3611 AE Nederland
+ Google Maps
Website:
https://delta-n.nl/
Advertisment ad adsense adlogger