Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NSPA Industrie-dag


24 januari 2019 van 8:00 am tot 5:00 pm

NSPA Industrie-dag

Op donderdag, 24 januari 2019 zal NIDV in samenwerking met het Ministerie van Defensie/DMO een Industrie-dag organiseren bij het NATO SUPPORT AND PROCUREMENT AGENCY (NSPA) in Capellen, Luxemburg.
Voor algemene informatie over NSPA zie gevoegde folder en link: http://www.nspa.nato.int/
Het gedetailleerde programma voor de Industrie-dag zal later bekend worden gesteld. Grosso modo zal de ochtend bestaan uit briefings door NSPA, in de middag zal er gelegenheid zijn voor bedrijven om pitches te geven aan NSPA functionarissen en om eventueel bilateraal met NSPA projectofficieren te spreken.
Geïnteresseerden worden verzocht voornemen van deelname voor 9 november 2018 kenbaar te maken via een mail aan NIDV: N.Rosbergen@nidv.eu. Interesse voor het geven van een pitch kan ook kenbaar worden gemaakt bij NIDV via een mail aan: N.Rosbergen@nidv.eu door dit aan te geven tezamen met een korte beschrijving (100 woorden) van de bedrijfsactiviteiten t.b.v. het opstellen van het uiteindelijke programma. Aan de hand van de aanmeldingen wordt het schema van de pitches en tijd per pitch vastgesteld. Instructies voor het opsturen van de pitches volgen op een later moment. (Bij te veel aanvragen voor het geven van pitches, zal “eerst komen eerst malen” worden toegepast).
NSPA verzorgt transport van een aantal hotels in de buurt. Gelieve aan te geven in bovengenoemde email of hiervan gebruik gemaakt wordt (parkeren op NSPA terrein is helaas niet mogelijk; wel is er een beperkte gelegenheid tot parkeren in de buurt van NSPA).
Tijdens de NSPA Industrie-dag is er een non-hosted lunch.
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de Nederlandse Liaison Officier Wim Nieboer: NELO@NSPA.nato.int

Details

Date:
24 januari 2019
Time:
8:00 am tot 5:00 pm
Website:
https://www.nidv.eu/agenda/nspa-industrie-dag/
Advertisment ad adsense adlogger