Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

NEW Industries 2015

Vakbeurs


8 december 2015 van 10:00 am tot 10 december 2015 van 6:00 pm

vakbeurs NEW Industries 2015

Vakbeurs NEW Industries 2015

Deze beurs mag u niet missen! NEW Industries 2015 is hét podium voor de Industriële Automatisering, Engineering, Aandrijf- en Besturingstechnieken en andere vooruitstrevende branches uit de industriële sector. Tijdens NEW Industries 2015 staan automatiseringsoplossingen van proces- en productieketens centraal. U ziet Smart Industry-componenten, hardware, applicaties en software in actie. Een vakbeurs waar innovatieve organisaties elkaar ontmoeten en werken aan fabrieken van de toekomst. Is uw bedrijf ‘Fit for the future’?

De vierde industriële revolutie is gestart!  Deze revolutie kenmerkt zich door  digitalisering en automatisering van de industrie. De ontwikkelingen worden omschreven als Smart Industry of Industry 4.0. Met de gloednieuwe vakbeurs NEW Industries op  8, 9 en 10 december 2015 in Evenementenhal Gorinchem heeft Nederland een podium waar automatisering van de proces- en productieketens centraal staan. Een vakbeurs waar innovatieve organisaties elkaar ontmoeten en werken aan fabrieken van de toekomst. Een vernieuwende vakbeurs waar slimme productie, robotisering en mechanisering centraal staan. NEW Industries bundelt haar krachten met de vakbeurs Engineering Materials, waar engineers, ontwikkelaars, bewerkers en specialisten op gebied van materialen, behandelen en verwerken elkaar vinden. Deze vakbeurzen wilt u niet missen!

Industriële revolutie 4.0

Bij NEW Industries 2015 staat technologische vooruitgang centraal. Krijg inzicht in de laatste trends en technologieën op het gebied van automatisering voor de industrie.

Een beurs waar veel te zien en te beleven valt

Tijdens deze vakbeurs NEW Industries 2015 worden diverse lezingen en workshops verzorgd welke het bezoeken waard zijn. Laat u inspireren!

Netwerk rechtstreeks met beslissingsbevoegden

Gemiddeld is 63% van de bezoekers van onze industriële beurzen beslissingsbevoegd. Het is dus dé perfecte gelegenheid om onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroep!

Engineering Materials

De industriële revolutie 4.0 is gestart. NEW Industries 2015 vindt samen met de vakbeurs Engineering Materials plaats. Engineering Materials is een nieuwe vakbeurs waar engineers en materiaalleveranciers de laatste product-, project- en toepassingsinformatie uitwisselen. De exposanten op deze beurs zijn leveranciers en fabrikanten van materialen/grondstoffen/additieven, engineer-/constructiebureaus en andere organisaties die materialen onderzoeken, verwerken of bewerken.

Ga naar de website van vakbeurs NEW Industries 2015

Details

Start:
8 december 2015 van 10:00 am
End:
10 december 2015 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Aandrijftechniek | Elektrotechniek | Industriele Automatisering | Machines en machinegereedschap | Mechanische aandrijvingen
Website:
http://booking.evenementenhal.nl/nl/new-industries/gorinchem#

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Evenementenhal Gorinchem
Telefoon:
0183 - 680 680
Advertisment ad adsense adlogger