Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Microsoft toont mogelijkheden Azure ter ondersteuning van Manufacturing in de Cloud

Conferentie


21 mei 2019 van 8:30 am tot 6:00 pm

| gratis
DE AFTRAP NAAR OPERATIONAL EXCELLENCE.
Bent u erbij op dinsdag 21 mei in het voetbalstadion van KAA Gent? 

Een  spraakmakende editie waarin groots uitgepakt wordt; De Wonderware KnowledgeXchange 2019 Vlaanderen
in de imposante Ghelamco Arena in Gent.

Tijdens dit jaarlijkse event treft u uw vakgenoten en kunt u naar hartenlust netwerken en kennis vergaren. Bovendien wordt u
in een aantal interactieve presentaties bijgepraat over alle ins & outs op het gebied van industriële automatisering.  

In de plenaire zaal trappen ze af en presenteren ze de nieuwste Wonderware oplossingen en sectorontwikkelingen.
Aansluitend is er een hoofdrol voor een tweetal gastsprekers. Twee praktijkcases die gepresenteerd worden in een soort van een-tweetje tussen system integrators en eindgebruikers.

  • Microsoft toont de mogelijkheden die Azure biedt ter ondersteuning van Manufacturing in de Cloud. Het is de ideale match tussen Microsoft Azure en onze AVEVA Online oplossing.
  • Boortmalt, Europa’s grootste producent van gerstemout, laat u zien hoe zij een moutfabriek hebben geautomatiseerd middels een unieke GUI op basis van de Wonderware Operations Management Interface (OMI).

U krijgt niet alleen de garantie dat deze dag prima verzorgd wordt, maar ook dat het programma dermate divers is dat het voor iedereen naadloos past en wederom tot en met het laatste fluitsignaal zal boeien. Vanzelfsprekend is er ook nog een derde helft waar u de gelegenheid heeft om bij een drankje na te praten over de geleverde prestaties. Het wordt een dag waarop u optimaal
geïnformeerd wordt over alle (nieuwe) producten en toepassingen én u kunt kennis maken met het waardevolle netwerk aan system integratorspartners en eindklanten.

Ten overvloede wordt benadrukt dat deelname kosteloos is, omdat Wonderware het belangrijk vinden om kennis met u te delen.

Aanmelden kan via de Wonderware Benelux website. Deze dag met nieuwe updates en klantverhalen met betrekking tot de industrie wilt u toch ook niet missen?

Locatie

Ghelamco Arena
Ottergemsesteenweg Zuid
Gent, Gent 9000 België
+ Google Maps
Telefoon:
-
Website:
http://www.kaagent.be/nl
Advertisment ad adsense adlogger