Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

METEC

Vakbeurs


25 juni 2019 van 9:30 am tot 29 juni 2019 van 5:00 pm

Event Navigation

METEC

METEC vakbeurs

METEC maakt deel uit van een kwartet van technologievakbeurzen en vindt tegelijk plaats met GIFA, de internationale gieterij vakbeurs, THERMPROCESS, de vakbeurs voor thermprocestechniek en NEWCAST, de vakbeurs voor gegoten producten plaats.

METEC is de metallurgievakbeurs. In de internationale staal(verwerkings)industrie heerst grote concurrentie en de vraag naar steeds toenemende effencieny vraagt continu om investeringen in moderne apparatuur en arbeidstrainingen. Om deze prduct- en productiviteitsverbeteringen te bereiken, gebruiken staalovens de meest geavanceerde computer en automatiseringstechnologieën.

Gelijktijdig met METEC vindt het WFO Technical Forum, georganiseerd door de World Foundrymen Organization, plaats.

The Bright World of ecoMetals

Evenals in 2011 presenteert het beurzenkwartet van ‘the Bright World of Metals’ ook ‘the Bright World of ecoMetals’, waarbij ecoMetals staat voor ‘groene’ gieterij die zorgt voor meer duurzaamheid. Exposanten kunnen hierbij hun milieuvriendelijke oplossingen tonen aan de bezoekers en zodoende organiseert de beursorganisatie een tour langs deze deelnemende exposanten. Klik hier voor de brochure.

Productgroepen

Machines, installaties en voorzieningen voor het fabriceren en toebereiden van grondstoffen resp. uitgangsstoffen, het maken van straalbuizen, non ferro metaal, het gieten van staal en non-ferro metaal, het vormgeven van staal en non-ferro metaal, het maken van non-ferrometaal, voor milieubescherming en afvoer, gasreiniging, elektro- en geleidingstechniek, meet- en testtechniek, overige uitrustingen en componenten voor hoogovens en walserijen.

Bezoekersdoelgroepen

IJzer- en staalproductie, mechanische engineurs, fabrieksconstructie en productie, (roestvrij) staalwerken, leveranciers voor de ijzer, staal en non-ferro metaalindustrie, non-ferro metaalindustrie, walsen, andere industrieën en fabrikanten, handel, geschoolde handel, universiteiten en opleidingen en services.

Bezoekersstatistieken

79.000 vakbezoekers uit 83 landen en 1.958 exposanten uit de hele wereld.

Details

Start:
25 juni 2019 van 9:30 am
End:
29 juni 2019 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Machines en machinegereedschap | Materialen (engineering)
Website:
http://www.metec-tradefair.com/
Advertisment ad adsense adlogger