Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

How to beat the competition in 2019 and beyond

Seminar


15 januari 2019 van 4:00 pm tot 8:00 pm

| Gratis bij eerste keer kennismaken

Dinsdag 15 januari 2019 organiseren we samen met de Nederlandse chapter van de Sales & Marketing Executives International Assocation (SMEI) een nieuwjaarsbijeenkomst.

Een meeting waarin we de samenspraak tussen sales en marketing willen bevorderen vanuit het gezamenlijk thema; ‘how to beat the competion in 2019 and beyond’ Een thema dat gebaseerd is op het onderzoek ‘Competing in Changing Markets’ dat door Prof. Dr. Henry Robben en Prof. Dr. Rudy Moenaert met regelmaat wordt uitgevoerd.

Speciale gast: Prof Dr Henry Robben
Tijdens deze sessie is Prof. Dr. Henry Robben keynote speaker. Vanuit de resultaten van het onderzoek ‘Competing in Changing Markets’ neemt hij ons mee in de betekenis van die continue ontwikkelingen in het concurrentie veld voor de dagelijkse praktijk.

Tevens zal hij ons ook zeker vanuit dat onderzoek laten zien waarom het zo belangrijk is dat Sales & Marketing het samen opnemen in de competitie met andere aanbieders van vergelijkbare producten en/of diensten, nieuwe toetreders en aanbieders van substituten.

Voor wie?
Senior Accountmanagers, Sales en Marketing Managers maar ook inkopers en top management. Eigenlijk dus voor iedereen die inkoopt, verkoopt, adviseert, onderhandelt, politiek bedrijft, of op enige andere wijze iets met sales & marketing heeft. Een masterclass dus voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en op niveau met elkaar willen discussiëren over sales, marketing en daaraan gerelateerde onderwerpen.

Datum, locatie en tijdstip
We zijn te gast bij Hogeschool Arnhem-Nijmegen in Arnhem (de adresgegevens en een route beschrijving ontvang je ruimschoots vooraf – wel vooraf aanmelden).

Deze masterclass verzorgen we van 16.00 tot circa 20.30 uur. Inclusief een broodje tussendoor en een drankje na afloop.

Interesse in deelname?
Deelname voor leden en mensen in het bezit van een deelname-code is gratis.
Voor niet-leden bedragen de kosten € 175,- (excl. btw). Heb je echter nog niet eerder deelgenomen aan een masterclass van STEM Industrial Marketing Association, dan kun je deze keer gratis kennismaken met onze activiteiten. Laat het ons weten via het formulier achter deze link.

Details

Date:
15 januari 2019
Time:
4:00 pm tot 8:00 pm
Cost:
Gratis bij eerste keer kennismaken
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.stem-imc.com/programma

Locatie

Hogeschool Arnhem-Nijmegen
Ruitenberglaan 31
Arnhem,
+ Google Maps
Website:
https://www.han.nl/
Advertisment ad adsense adlogger