Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Digital Marketing in technische B2B – deel 1 – overview en stand van zaken

Seminar


13 maart 2019 van 4:00 pm tot 8:30 pm

| Gratis bij eerste keer kennismaken

Digital lijkt wel het codewoord voor alles dat met marketing te maken heeft. Zeker in B2C marketing. Immers: het marketingvak is sterk gedigitaliseerd. Het internet heeft zowel invloed op de wijze waarop afnemers – consumenten en zakelijke klanten – zich oriënteren op producten en diensten. Alsmede op de wijze waarop ze deze aanschaffen. Online adverteren en bestellen zijn gemeengoed geworden. Search Engine Optimization, online advertising, webshops, webcare en big data zijn zomaar een paar van de termen die het vakgebied rijker is geworden de afgelopen jaren.

Spreker
Maar is digital ook het codewoord voor B2B marketing in een technische context?  Tijdens deze eerste masterclass van een tweeluik geeft Assistent Professor Efthymios Constantinides (Universiteit Twente) een overview digital marketing: wat valt er nu allemaal onder, wat is de stand van zaken en wat zijn de resultaten.

Datum, locatie en tijdstip
Voor deze masterclass zijn we te gast bij Festo in Delft adresgegevens en een route beschrijving ontvang je ruimschoots vooraf – wel vooraf aanmelden).

Deze masterclass verzorgen we van 16.00 tot circa 20.30 uur. Inclusief een broodje tussendoor en een drankje na afloop.

Interesse in deelname?
Deelname voor leden en mensen in het bezit van een deelname code is gratis.
Voor niet-leden bedragen de kosten € 175,- (excl. btw). Heb je echter nog niet eerder deelgenomen aan een masterclass van STEM Industrial Marketing Association, dan kun je deze keer gratis kennismaken met onze activiteiten. Laat het ons weten via het formulier achter deze link.

Locatie

FESTO
Nederland + Google Maps
Website:
https://www.festo.com/
Advertisment ad adsense adlogger