Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Masterclass: de meerwaarde van servitization voor de maakindustrie

Seminar


20 november 2018 van 4:00 pm tot 8:30 pm

| Gratis bij eerste keer kennismaken

Steeds meer bedrijven met name in de maakindustrie zijn er van overtuigd dat er meer waarde gecreëerd kan worden met het “ontzorgen” van klanten. Deze trend wordt ook wel servitisatie genoemd en wordt belangrijker naarmate de z.g. smart industriële technologieën steeds meer in opmars zijn. Een centraal principe van servitisatie is dat niet langer alleen het product centraal staat maar de (digitale) services er om heen die maximale waarde generatie voor klant en leverancier mogelijk maakt.

Sprekers
Tijdens deze masterclass die in samenspraak met de Universiteit Twente (NIKOS) wordt georganiseerd verdiepen Dr. Raymond Loohuis (Senior Docent en onderzoeker Business Marketing & Strategie) en Lisa Bakir, MSc (promovendus Servitisatie in MKB maakindustrie) het thema aan de hand van theoretische kaders en praktijkvoorbeelden.

Locatie & tijdstip
Deze masterclass organiseren we in Oost-Nederland. De exacte locatie is nog niet bekend op dit moment. Afhankelijk van de locatie zal deze masterclass in de vroege middag (14.00 uur) of juist later in de middag (16.00 uur) aanvangen.

Interesse in deelname?
Deelname voor leden en mensen in het bezit van een deelname code is gratis.
Voor niet-leden bedragen de kosten € 175,- (excl. btw). Heb je echter nog niet eerder deelgenomen aan een masterclass van STEM Industrial Marketing Association, dan kun je deze keer gratis kennismaken met onze activiteiten.

Kijk hier om je aan te melden 

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
085 104 65 36
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com

Locatie

Oost Nederland
Adres gegevens zijn op dit moment nog niet beschikbaar Nederland + Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger