Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Maritiem Innovatie Platform

Congres


24 september 2019 van 10:00 am tot 5:30 pm

Maritiem Innovatie Platform

Maritiem Innovatie Platform – Hét netwerkevent gericht op innovatie en samenwerking in de maritieme industrie

Verduurzamen van de maritieme sector is geen vraag maar een gegeven. Waar gaan we voor, wat kiezen we? Innovatie is essentieel, wat is er nodig om snel te kunnen innoveren en implementeren? Op technologisch vlak en ook op het gebied van samenwerken, kracht en kunde van je medewerkers als ook de mindset. Welke brandstoffen zijn kansrijk en hoe kunnen we schepen sneller en goedkoper verduurzamen? Veel vragen die we voorleggen aan toonaangevende maritieme stakeholders op 24 september tijdens het Maritiem Innovatie Platform.

U bent van harte uitgenodigd om hier aan mee te doen! Samen maken we het verschil op een slimmer manier met ambities!

Er zijn volop uitdagingen binnen de maritieme sector, we willen deze middag aan de slag gaan met oplossingen. En de strategische vergezichten koppelen aan de dagelijkse praktijk. Wat kunnen we morgen doen om op te schalen en te versnellen? Doet u mee? Damen, Royal IHC, Huisman, RH Marine, TU Delft, Rotterdam Offshore Group, Boskalis, STC Group, KVNR en TNO doen mee op het podium.

Deze topontmoeting kan de ideale gelegenheid zijn om uw bedrijf te promoten bij het hoger management uit de haven, maritieme en offshore sector. Als organisatie bieden wij diverse mogelijkheden om uw organisatie of product onder de aandacht te brengen van de deelnemers. Er zijn diverse mogelijkheden als een keycord met uw logo of een meer inhoudelijk presentatie pakket in de ontmoetingsruimte.

Details

Date:
24 september 2019
Time:
10:00 am tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.managementproducties.com/nl/maritiem-offshore/maritiem-innovatie-platform
Advertisment ad adsense adlogger