Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Maintenance NEXT 2019

Vakbeurs


9 april 2019 van 10:00 am tot 11 april 2019 van 5:00 pm

Maintenance NEXT 2019

Maintenance NEXT 2019 vakbeurs

Maintenance NEXT 2019, georganiseerd door Rotterdam Ahoy,  vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Op 9, 10 en 11 april 2019 is het dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers.

Naast een tweejaarlijkse vakbeurs is Maintenance NEXT ook een netwerkplatform waarbinnen kennis en innovaties binnen de onderhoudsbranche gedeeld worden. Industrieel onderhoud staat voor een aantal forse uitdagingen. Zowel op het gebied van Ageing Assets, People en Smart Industry. Niet voor niets vormen deze drie hoofdthema’s tezamen The Maintenance Challenge.

Bezoekers Maintenance NEXT 2019

Met een grote verscheidenheid aan exposanten en alle belangrijke partijen als partner is Maintenance NEXT drie dagen lang de enige plek waar zoveel kennis, kunde en innovatiekracht samenkomt. Naast de vakbeurs met het grootste vloeroppervlak aan innovaties wordt  gelijktijdig een congres georganiseerd met belangwekkende sprekers en bijzondere excursies.

Drie dagen in april is Rotterdam Ahoy hét middelpunt van de onderhoudssector. U kunt er (oude) bekenden ontmoeten, nieuwe contacten opdoen en u laten inspireren tijdens workshops, kennissessies en lezingen. Bovendien barsten de beurshallen bijna uit hun voegen van de laatste innovaties. Dat wilt u niet missen!

Programma

Tijdens Maintenance NEXT wordt er een afwisselend programma aangeboden gericht op het delen en inspireren van (nieuwe) kennis. Hoewel er nog hard gewerkt wordt aan de definitieve invulling is al wel bekend dat er op de beursvloer een fors theater is waar lezingen, keynote-speeches, pitches en paneldiscussies gegeven worden. Als exposant kunt u onderdeel worden van het programma. Lees hier meer.

Het programma zal gebaseerd zijn op de drie trends die dit jaar centraal staan namelijk; smart industry, people en ageing assets. Het programma van Maintenance NEXT wordt begin 2019 gepubliceerd. Houd de website in de gaten voor de ontwikkelingen rondom het programma. Wilt u meer weten over Maintenance NEXT of heeft u specifieke vragen over het programma?

Details

Start:
9 april 2019 van 10:00 am
End:
11 april 2019 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Machines en machinegereedschap | Mechanische aandrijvingen | Meet- en regeltechniek | Onderhoud | Sensoren | Veiligheid en beveiliging | Werkplaats en handgereedschappen
Website:
https://www.maintenancenext.nl/
Advertisment ad adsense adlogger