Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Maintenance NEXT 2017

Vakbeurs


11 april 2017 tot 13 april 2017

Maintenance NEXT 2017

Maintenance NEXT 2017 vakbeurs

Maintenance NEXT 2017 bouwt van 11 tot en met 13 april aan de onderhoudsindustrie van vandaag én morgen. Deze editie staat in het teken van Mastering Assets; Partnering for Performance. Dit thema sluit aan op de trend dat samenwerking en het delen van informatie van essentiële waarde is voor Asset Owners, fabrikanten (OEM), toeleverings- en servicebedrijven en vanzelfsprekend de professionals die op dagelijkse basis verantwoordelijk zijn voor optimale prestaties tegen reële kosten.

De Maintenance NEXT 2017 staat in het teken van Mastering Assets; Partnering for Performance.

Industrie

Nederland heeft zijn industrie nodig. Het is een bron van productie voor welvaart, werkgelegenheid en kennis. De industrie draait voor een aanzienlijk deel op infrastructuur en installaties die in de decennia na de tweede wereldoorlog gebouwd zijn. Dat zijn installaties die vandaag de dag veel meer kunnen produceren dan waar ze ooit voor gemaakt zijn. Deze ervaren assets moeten samen met het deel dat recent gebouwd is snel en flexibel in kunnen spelen op een veranderende markt. Want na een periode waarin de nadruk veelal lag op zo laag mogelijke kosten, komen de tijden van maximale beschikbaarheid weer terug. Daar zijn sterke partners voor nodig.

Partnering for Performance

De onderhoudssector is een belangrijke partner voor de industrie; de instandhouding, betrouwbaarheid en beschikbaarheid hebben hoge prioriteit. Veiligheid als belangrijkste product van onderhoud en maximaal rendement als nummer twee. Om te weten welke beschikbaarheid haalbaar is, vereist diepgaande kennis van de installatie. Kennis van de assets, tools om de conditie te bepalen, de vaardigheid om er alles uit te halen en de kunst om dat de komende jaren te blijven doen. Dat is ‘Mastering Assets’. Het effectief beheer van het Nederlandse installatiepark is een gezamenlijk doel binnen de waardeketen van eigenaren, dienstverleners en productleveranciers: Partnering for Performance.

Ontmoetingen op de Maintenance NEXT 2017

Op de beursvloer en tijdens informatieve en innovatieve bijeenkomsten ontmoet de industrie elkaar. Van asset owner tot dienstverlener en professional tot leverancier. Het samenstellen en vormgeven van een vakbeurs vereist gedegen voorbereiding. De activiteiten voor de editie 2017 zijn alweer in volle gang. Marktpartijen, brancheverenigingen en kennispartners werken nauw samen met de organisatie om relevante informatie te bieden waarmee de beurs optimaal aansluit op ontwikkelingen, vragen en uitdagingen in de markt.

Een aantal Feiten en Cijfers over 2015

  • Aantal bezoekers: 10.836
  • Aantal exposanten: 361
  • Gemiddeld waarderingscijfer: 7.3
  • 89% van de bezoekers is als (mede) beslisser of als adviseur betrokken bij de aanschaf van producten en diensten.
  • Zowel bezoekers als exposanten benoemen de volgende imagokenmerken voor Maintenance NEXT: Professioneel, Essentieel voor de branche, A-merk.

Ga naar de vakbeurs

Details

Start:
11 april 2017
End:
13 april 2017
Evenement Categorie:
Branche:
Onderhoud
Event Tags:
Website:
http://www.maintenancenext.nl/

Organisator

Ahoy Rotterdam
Telefoon:
010 293 32 53

Locatie

Ahoy
Rotterdam, Nederland + Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger