Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Main Industry 2017

Vakbeurs


8 november 2017 tot 9 november 2017

Main Industry 2017 vakbeurs

Main Industry 2017 vakbeurs voor de maakindustrie

Op woensdag 8 en donderdag 9 november komen vakgerichte bezoekers naar de vakbeurs Main Industry 2017 in de TT Hall Assen. Op deze technische vakbeurs voor smart industry en maintenance ziet u de nieuwste trends op het gebied van industrie 4.0, technologie en innovatie, engineering en installatie, materialen, onderdelen en gereedschappen, assetmanagement, software en energiebeheer.

Main Industry is hét platform voor de maakindustie in Noord-Nederland. Een inspirerende en informatieve ontmoetingsplek waar kennis wordt uitgewisseld, nieuwe contacten gelegd worden en alle sectorgerelateerde ontwikkelingen en innovaties met elkaar gedeeld worden.

Industriële vakbeurs voor

• innovatie & technologie
• maintenance
• smart factories
• industrie 4.0

Main Industry 2017 is een nieuwe vakbeurs voor de maakindustrie in Noord-Nederland. Het is dé plek om te netwerken en om inspiratie en kennis op te doen. Op de beursvloer alle sectoren binnen de maakindustrie vertegenwoordigd. Smart Industry, maintenance en energie zijn daarbij belangrijke trefwoorden. U ontmoet er bijvoorbeeld bedrijven, instellingen en professionals op het gebied van robotica en technische intelligentie, industriële onderhoudstechnologieën en -materialen, engineering en installatie, asset- en facility management, veiligheids- en milieutechniek, duurzaam ondernemen, energiebeheer, -opwekking en -besparing.

Programma Main Industry 2017

Main Industry 2017 wordt ondersteund door een interactief programma van workshops, lezingen en demonstraties. Dankzij het adviescomité waarin diverse belangenorganisaties deelnemen, wordt er een interessant programma samengesteld. Meer informatie daarover is op dit moment nog niet beschikbaar, maar vindt u later natuurlijk terug op deze website.

Exposanten

Bent u actief binnen de maakindustrie? Past uw bedrijf binnen het exposantenprofiel en wilt u ook gebruik maken van de groeipotentie die Noordoost-Nederland u te bieden heeft? Dan mag u deze industriële vakbeurs niet missen! U kunt deelnemen met uw eigen stand en kiezen voor vrije standruimte of gebruik maken van de exclusieve uniforme standbouw waarbij u geen zorgen meer heeft over de bouw van uw stand. Maakt u gebruik van het all-in luxe pakket, dan zijn zelfs de standinrichting en een elektra-aansluiting inbegrepen. Natuurlijk is het ook mogelijk om standbouwmaterialen en -inrichting los bij ons te huren.

Ga naar de website van deze vakbeurs voor de maakindustrie

Details

Start:
8 november 2017
End:
9 november 2017
Evenement Categorie:
Branche:
Aandrijftechniek | Industriele Automatisering | Machines en machinegereedschap | Mechanische aandrijvingen | Meet- en regeltechniek | Sensoren
Event Tags:
Website:
http://www.mainindustry.nl/

Organisator

Expo Management
Telefoon:
0546 - 546 820
E-mail:
info@expo-management.nl
Website:
www.expo-management.nl

Locatie

TT Hall Assen
De Haar 11
Assen, 9405 TE
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger