Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Machine Vision Technology

Seminar


15 oktober 2019 van 9:00 am tot 4:30 pm

Machine Vision Technology

Machine Vision Technology Forum – Nieuwe inzichten, trends, innovaties en toepassingen in machine vision

Diepgaande kennis en inzichten opdoen rond cruciale ontwikkelingen als industry 4.0 (IoT), embedded vision, bin picking, hyperspectral imaging en deep learning. Experts ontmoeten die de behoeften en de praktijkoplossingen kennen én demonstreren. Het kan allemaal, op het 2019 Benelux Machine Vision Technology Forum. Het tweejaarlijkse, meest gespecialiseerde en informatierijke machine vision event in de Benelux wordt op 15 oktober in ’s-Hertogenbosch gehouden.

Het is hét Benelux kennis event voor nieuwe inzichten, trends, innovaties en toepassingen in machine vision. Het event wordt georganiseerd door STEMMER IMAGING, marktleider in Europa op het gebied van machine vision producten en toepassingen, in samenwerking met European Imaging Academy. 

In 1931 Congrescentrum presenteren maar liefst 40 toonaangevende machinefabrikanten hun nieuwste ontwikkelingen, oplossingen en producten. Het informatierijke evenement biedt 48 seminars in 6 parallel tracks én een beurs van machine vision fabrikanten. Het Forum is dé plek om kennis en inzichten op te doen én om de contacten te leggen met werkelijk elke speler die in machine vision iets wezenlijks bijdraagt.

Niet te missen!

Het Forum is niet te missen voor ondernemingen die mee willen in de ontwikkeling van machine vision. Het technisch georiënteerde event laat de naar verwachting honderden bezoekers kennis maken met een brede en diepgaande kijk op de nieuwste trends en innovaties. Ook lanceert STEMMER IMAGING een primeur voor de Benelux: de bin picking robot, het nieuwe vision guidedrRobotics systeem dat slim, snel en secuur random gestapelde stukken in een container selecteert, oppakt en plaatst. Het systeem wordt in ’s-Hertogenbosch uitgebreid gedemonstreerd en toegelicht.

1931 Congrescentrum, ’s-Hertogenbosch, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA, ’s-Hertogenbosch

Details

Date:
15 oktober 2019
Time:
9:00 am tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.stemmer-imaging.com/en-nl/machine-vision-technology-forum-2019/
Advertisment ad adsense adlogger