Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

LED Lighting & Technology

Conferentie


28 november 2019 van 9:30 am tot 5:00 pm

LED Lighting & Technology Conference

LED Lighting & Technology Conference

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Een nieuwe naam en een heldere focus: het LED Event heet voortaan LED Lighting & Technology Conference. Het hernieuwde event zal in 2019 een sterk lezingenprogramma presenteren, waarin de focus ligt op technische en inhoudelijke presentaties.

Bezoekers worden in drie tracks geïnformeerd over de actuele ontwikkelingen in LED-land. Denk aan de diverse toepassingsgebieden/applicaties van LED-verlichting, de communicatieprotocollen en de diverse standaarden en technologie achter de LED. Professionals krijgen zo niet alleen een helder overzicht van de laatste innovaties maar ook van de talloze toepassingsmogelijkheden van LED-verlichting.

De LED Lighting & Technology Conference vindt plaats op 28 november 2019 in Den Bosch. Exposanten kunnen zich nu ook digitaal inschrijven om zo zeker te zijn van een plek op de conferentie.

Details

Date:
28 november 2019
Time:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://fhi.nl/ledapplicatie/
Advertisment ad adsense adlogger