Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Intelligent Automation – een introductie

Lezing


10 april 2019 van 7:00 pm tot 9:30 pm

In deze tijd van digitalisering moeten bedrijven behendig inspelen op nieuwe markontwikkelingen door innovatieve producten en diensten aan hun klanten te leveren. Daarbij gaan ze tevens op zoek naar nieuwe manieren om de kosten van hun bedrijfsprocessen te reduceren en productiviteit te verhogen door middel van nieuwe concepten als Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI). Deze concepten, hoewel niet volledig nieuw, beginnen nu tractie te krijgen.

In deze lezing krijgt u een inzicht in:
• De verschillende automatiseringsconcepten als Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI) en Intelligent Case Handling.
• Het groeipad van RPA naar intelligente automatisering
• Wat zijn de belangrijkste spelers op het gebied van Intelligent Automation?
• Wat zijn de criteria om voor een bepaalde technologie te kiezen?
• Hoe kom je tot een solide business case voor het implementeren van deze technologieën?
• De voorwaarden om tot een succesvolle implementatie te komen.
• Enkele praktische voorbeelden van deze technologie in de dagelijkse praktijk.

In de afgelopen jaren hebben de meeste ondernemingen een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem geïmplementeerd, inclusief centrale databases. Daarnaast zijn er zogenaamde ‘work-flow’ systemen aan het ERP systeem gekoppeld, welke het interne goedkeuringsproces hebben geautomatiseerd. Momenteel zijn veel organisaties druk doende deze systemen naar de ‘cloud’ te brengen. Hierdoor komen er nieuwe mogelijkheden om de data uit deze systemen optimaal te gebruiken en bedrijfsprocessen verder te automatiseren; mogelijkheden die verder bouwen op de bestaande implementaties. Na het automatiseren van de fabriek is nu het kantoor aan de beurt.

Bij het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt gebruik gemaakt van nieuwe technologieën als Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI) en Intelligent Case Handling. Deze nieuwe technologieën krijgen momenteel veel aandacht, maar wat doen ze precies en hoe werken ze? Ondanks het feit dat de meeste bedrijven momenteel druk doende zijn met het naar de ‘cloud’ brengen van systemen en processen, is het van belang alvast verder vooruit te kijken, omdat genoemde nieuwe technologieën met rasse schreden naderen en vele nieuwe mogelijkheden brengen voor verdere kostenreductie en processoptimalisatie.

De lezing wordt besloten met het doornemen van enkele praktische praktijkvoorbeelden op het gebied van P2P en F&A bij grote ondernemingen, welke vooroplopen met deze technologie en waaruit lering valt te trekken. Uit deze voorbeelden kunnen we afleiden wat bepaalt wat een succesvolle implementatie is en wat de toegevoegde waarde is, zowel financieel als op het organisatorische en menselijke vlak.

Spreker(s)

Sprekers: Marc te Riele en Kees van Mansom zijn ervaren adviseurs en werkzaam bij een grote speler op het gebied van advies en impementatie van geautomatiseerde bedrijfsprocessen bij multi-nationale organisaties.

Locatie

Zalencentrum Prinsenhof, Hoofdstraat 43, Best

Details

Date:
10 april 2019
Time:
7:00 pm tot 9:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kivi.nl/afdelingen/bedrijfskunde/activiteiten/activiteit/intelligent-automation-een-introductie
Advertisment ad adsense adlogger