Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018

Vakbeurs


11 september 2018 van 1:00 pm tot 13 september 2018 van 9:00 pm

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018: dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche!

Op de Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018 verwelkomen honderden exposanten en duizenden bezoekers wederom in Evenementenhal Hardenberg en wel op 11, 12 en 13 september 2018. Ondernemers en relaties uit de installatiebranche zijn van harte welkom! Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, bevestigingsmaterialen, meet- en regelapparatuur en andere branche gerelateerde artikelen maken onderdeel uit van het platform. Kortom alle segmenten binnen de installatie branche zijn vertegenwoordigd.

U bent werkzaam in bovengenoemde branches? Uw bedrijf biedt innovatieve oplossingen en noviteiten om aannemers, adviseurs en andere brancheprofessionals volop te inspireren? Dan is Installatie Vakbeurs Hardenberg de beurs voor u!

Al 19 jaar is Installatie Vakbeurs hét platform voor ondernemers en relaties uit de gehele installatiebranche. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren in de installatiebranche op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek maken onderdeel uit van het platform.

Op de beursvloer kunt u uw producten op een interactieve manier presenteren aan bezoekers bij themapleinen. Zo is er een Sanitairplein, Meet&Regeltechniekplein en een LoopbaanCentrum. Zelf ideeën? Wij geven hier graag invulling aan.

Het grootste gedeelte van de circa 12.000 bezoekers komt uit de noordelijke provincies. Maar ook uit de overige windstreken vinden installatieprofessionals de weg naar Hardenberg. Gemiddeld 48% van de bezoekers is beslissingsbevoegd. Dé perfecte gelegenheid om onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroep!

Details

Start:
11 september 2018 van 1:00 pm
End:
13 september 2018 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Elektronica | Elektrotechniek | Industriele Automatisering
Website:
https://booking.evenementenhal.nl/nl/installatie-vakbeurs-hardenberg-2018/hardenberg/exposant
Advertisment ad adsense adlogger