Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

InfraTech

Vakbeurs


15 januari 2019 van 10:00 am tot 18 januari 2019 van 5:00 pm

InfraTech

InfraTech – Nationaal platform voor de hele infrasector

Tijdens InfraTech bundelen infraprofessionals kennis en krachten. De vakbeurs is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

Tijdens InfraTech 2019 wordt er in Ahoy een afwisselend programma aangeboden gericht op het delen en inspireren van (nieuwe) kennis. Het programma zal gebaseerd zijn op de vier trends die dit jaar centraal staan.

Highlights in het programma
•InfraTech Innovatieprijs
•RWS Marktdag
•Programma CROW
•Keynotes

Met 637 exposanten en 21.017 bezoekers in 2017 was InfraTech veruit de belangrijkste beurs voor de infrastructuur in Nederland. InfraTech bereikt de complete keten. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd en nieuwe kansen gecreëerd. Publiek en privaat, grote en kleine partijen, koplopers en volgers; InfraTech verzamelt deze dynamische sector onder één dak.

Om samenwerking te bevorderen en kennisdeling te stimuleren zijn er tal van pleinen op Infratech 2019. Ieder plein heeft zijn eigen programma en thema’s die zij graag laten zien.

Rijkswaterstaat Paviljoen: Kennis Maken!

Maak Kennis met Rijkswaterstaat. Als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, werken wij aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dit doen wij niet alleen, maar samen met bedrijfsleven, kennisinstituten en andere overheden. Daarom zijn wij, samen met de gemeente Rotterdam, trotse gastheer van InfraTech 2019. Maak Kennis met ons in hal 6 (‘Infra & Innovatie’) waar we graag vertellen hoe we samenwerken en zakendoen. Hoe we met smart mobility werken aan de toekomst van mobiliteit om een bijdrage te leveren aan veiliger verkeer, betere bereikbaarheid en leefomgeving. We laten zien hoe we onze infra steeds meer circulair maken en hoe we, in een alliantie met de waterschappen werken aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Samen met onze infracollega’s van ProRail, willen we graag Kennis Maken en dit delen. Wij bieden een aansprekend en inspirerend programma aan in ons Inlooptheater; van innovatieve projecten, prijsuitreikingen en starterssessies. Wees welkom bij een van deze sessies en Maak Kennis! Als gastheer van deze beurs begroeten wij u graag in ons Rijkswaterstaat Paviljoen en kijken er naar uit om Kennis te Maken!

Details

Start:
15 januari 2019 van 10:00 am
End:
18 januari 2019 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Aandrijftechniek | Elektrotechniek | Industriele Automatisering | Materialen (engineering) | Meet- en regeltechniek | Veiligheid en beveiliging
Website:
https://www.infratech.nl/bezoekers-home
Advertisment ad adsense adlogger