Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Infra Relatiedagen 2018

Vakbeurs


6 februari 2018 van 1:00 pm tot 8 februari 2018 van 9:00 pm

Infra Relatiedagen 2018

Infra Relatiedagen 2018 – Het platform voor de grond-, weg- en waterbouw

Infra Relatiedagen 2018, een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jaren lang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Ontmoet uw leveranciers en schud de hand met nieuwe zakelijke relaties. Blijf op de hoogte van de laatste innovatieve producten en diensten. Uiteraard in de vertrouwde gemoedelijke sfeer die Infra Relatiedagen kenmerkt.

De gemoedelijke sfeer is een kenmerkende, onderscheidende factor van deze vakbeurs. Investeer in een persoonlijke, professionele omgeving in uw contact met bedrijven uit de branche en ontdek wat zij voor uw project kunnen betekenen!

Elk jaar komen bijna 18.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstraat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars naar Infra Relatiedagen Hardenberg. Zij ontmoeten hier gemiddeld 300 exposanten uit de grond-, weg- en waterbouw branche met een divers en inspirerend aanbod.

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en trends in de branche? Kom dan naar Infra Relatiedagen Hardenberg. Hier ontdekt u de nieuwste producten en technieken die u kunt toepassen op uw projecten.

Details

Start:
6 februari 2018 van 1:00 pm
End:
8 februari 2018 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://booking.evenementenhal.nl/nl/infra-relatiedagen-hardenberg-2018/hardenberg

Organisator

Easyfairs
Advertisment ad adsense adlogger