Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Technische Unie Industrie Netwerkevent: De digitale Stoommachine en het Magische glas

Congres


8 mei 2019 van 6:00 pm tot 9:30 pm

| Gratis

Maak kennis met de mogelijkheden van de toekomst. U bent altijd maar bezig invulling te geven aan de wensen van uw klanten terwijl de wereld om u heen razendsnel verandert. Wanneer heeft u voor het laatst de kans gezien u hierin te verdiepen en om eens echt van gedachten te wisselen met collega’s uit de markt om te horen hoe zij met de uitdagingen van het heden omgaan?

In het Nederlands Stoommachinemuseum in Medemblik bieden we u volop de gelegenheid kennis te maken en bij te praten met branchegenoten. Bovendien kunt in levenden lijve kennismaken met James Watt die zijn hoofd breekt over het ultramoderne Magische Glas en de (on)mogelijkheden van de Digitale Stoommachine.

Ga mee op reis

We nemen u mee op een indrukwekkende reis langs de vier belangrijkste industriële revoluties die tot op de dag van vandaag uw werkzaamheden bepalen. We beginnen halverwege de 18de eeuw met het aanbreken van het stoomtijdperk. Vervolgens reizen we richting de toekomst via elektrificatie, computerisatie en automatisering.

Ontdek en ontmoet

U bent welkom vanaf 17.30 uur. Rond 18.00 uur gaan we samen aan tafel en na het nuttigen van een heerlijke maaltijd begint de reis van het verleden naar de toekomst. Rond 21.30 uur is het tijd om in het heden huiswaarts te keren met een goedgevulde goodiebag.

Reserveer uw gratis toegangskaart via TU.nl/reis.

Details

Date:
8 mei 2019
Time:
6:00 pm tot 9:30 pm
Cost:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.technischeunie.nl/event/loc62500101

Organisator

Technische Unie
Telefoon:
0205450345
E-mail:
k.steinmetz@technischeunie.com
Website:
http://industrie.tu-event.nl/

Locatie

Nederlandse Stoommachinemuseum
Oosterdijk 4
Medemblik, Nederland 1671 HJ Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.technischeunie.nl/event/loc62500101
Advertisment ad adsense adlogger