Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

iMaintain 2019

Congres


14 maart 2019 van 10:00 am tot 9:30 pm

Event Navigation

iMaintain 2019

iMaintain 2019: Leven Lang Leren

Met IIoT, big data, sensortechnologie, robotica en andere technieken uit de vierde industriële revolutie, is opeens eindeloos veel mogelijk. Er worden ons gouden bergen beloofd. Maar zonder de juiste bediening is een robot eigenlijk maar een dom ding. En zonder de juiste analyse is verzamelde data feitelijk waardeloos.

Tijdens iMaintain 2019, jaarcongres van het iMaintain platform en de NVDO, staat de mens centraal. Het bedienen, onderhouden, analyseren, interpreteren, concluderen en bijsturen is mensenwerk. Maar hoe zorgen we dat onze medewerkers up-to-date blijven en meegaan met alle nieuwe mogelijkheden? Is de vakman die al jaren met zijn handen werkt, en vertrouwt op zijn zintuigen, in staat om moderne middelen toe te passen?

Omdat ontwikkelingen snel gaan, moeten wij niet stil staan. Medewerkers worden niet langer opgeleid voor een functie, een taak, die jarenlang hetzelfde blijft. Een ’Leven Lang Leren’ is het credo. Doorlopend leren, nieuwe kennis opdoen en zo up-to-date blijven. Hoe gaat u uw medewerkers meenemen naar de toekomst? De sprekers op dit congres hebben hier, vanuit verschillende invalshoeken, ideeën over. Laat u informeren en inspireren tijdens iMaintain 2019.

Ook wordt deze dag de winnaar van de Maintenance Manager of the Year verkiezing bekend gemaakt. De genomineerden delen hun visie op onderhoud met u en vertellen hoe zij maintenance op hoog niveau bedrijven. En hoe zorgen deze toppers ervoor dat hun medewerkers up-to-date blijven?

Meld u nu aan voor het iMaintain Jaarcongres, een inspirerend en uiteraard leerzaam congres van het iMaintain platform en de NVDO.

Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u op www.imaintain.info/congres.

Details

Date:
14 maart 2019
Time:
10:00 am tot 9:30 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Onderhoud | Industriele Automatisering
Website:
https://www.imaintain.info/inschrijfpagina/imaintain-2019/
Advertisment ad adsense adlogger