Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Identity & Access Management

Congres


9 mei 2019 van 9:00 am tot 5:30 pm

Heliview congres

Identity & Access Management – congres over digitale identificatie & authenticatie

Het Identity & Access Management congres zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht. Een goede (Enterprise) IIdentity & Access Management zou de hoeksteen voor elke organisatie moeten zijn, vanuit het oogpunt van business of compliance.
Identity & Access Management is bij veel organisaties nog te veel los zand, terwijl er beslissingen genomen moeten worden die passen bij een C-level portefeuillehouder. Die zou hierbij tevens voor de hard nodige verbinding tussen Risk Management, ICT en andere afdelingen kunnen zorgen. Tijdens dit congres dagen we C-level uit deze verbinding te zoeken.

Voor wie?

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van digitale identificatie & authenticatie. De beoogde doelgroep voor dit congres bestaat uit zakelijke eindgebruikers met onder andere de volgende functies:

  • (Chief Information) Security Officer
  • Chief Risk Officer
  • Chief Technology Officer
  • Cyber Security Professional

Thema’s congres Identity & Access Management

Identity & Access Management zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht.

Een goede IAM- oplossing zou de hoeksteen voor elke organisatie moeten zijn, vanuit het oogpunt van business of compliance. Tijdens het Identity & Access Management (IAM) Congres, dat in 2019 voor de 14e keer wordt georganiseerd, laten ruim 150 IAM experts, security specialisten, IT managers zich informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden om hun IAM wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant in te richten. Deelnemers hebben aan het einde van de dag bovendien inzicht in de flexibiliteit en winstgevendheid van een goede IAM oplossing.

Het hoofdthema voor 2019 is: Wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant. Binnen dit hoofdthema, behandelen we drie basisthema’s.

Details

Date:
9 mei 2019
Time:
9:00 am tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Veiligheid en beveiliging | Data-/telecommunicatie
Website:
https://iam.heliview.nl/

Organisator

Heliview
Advertisment ad adsense adlogger