Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

ICT&health 2018

Conferentie


26 januari 2018 van 9:00 am tot 5:00 pm

ICT&health 2018

ICT&health 2018 Conference

Op 26 januari 2018 sluit de e-healthweek af met de opening van de ICT&health 2018 Conferentie. Het is voor de zorg de kick-of van het nieuwe jaar, waarin implementatie van innovatie op de zorgvloer centraal staat. De Conferentie is het moment voor duiding en het delen van kennis rond gezondheidstechnologie, innovatie en samenwerkingen. Aansluitend is de conferentie ook de slotmanifestatie van de e-healthweek.

Technologie vernieuwt de gezondheidszorg op een wereldwijde schaal. Technologieën zoals 3D-printen, Artificial Intelligence (AI), Blockchain, Domotica, E-consult, E-health, EPD, Internet of things (IoT), M-health, Robotica, Sensoring, Telemedicine, Virtuele realiteit (VR/AR) zijn opkomend in de zorg. De ontwikkelingen transformeren niet alleen zorgorganisaties, maar ook de wijze waarop zorg wordt gegeven én ontvangen.

Vragen uit de markt

Iedere verandering brengt vragen met zich mee. Vragen als, welke ontwikkelingen zijn relevant? Hoe loods ik mijn zorgorganisatie door de digitale transformatie? Hoe regel ik de implementatie en hoe de financieringen? Zijn er al bestaande voorbeelden? Wat mag ik aan hulp van de overheid verwachten, wat regel ik zelf of in samenwerking met collega’s? Dit zijn slechts een aantal vragen die volop leven in de zorgsector, en die in dit congres op tafel liggen.

MIND THE GAP!

Tijdens de ICT&health conferentie 2018 krijgt u antwoorden en inzichten. Delen deskundigen, beleidsmakers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg kennis en kunde. En krijgt u de mogelijkheid om reeds bestaande oplossingen te ontdekken zodat u het gat tussen innoveren en implementatie kunt dichten.

Details

Date:
26 januari 2018
Time:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Industriele Automatisering | Data-/telecommunicatie
Website:
https://www.icthealth.nl/conference2018/
Advertisment ad adsense adlogger