Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

IAM congres

Congres


17 mei 2018 van 9:00 am tot 5:00 pm

IAM congres 2018

IAM congres – Identity & Access Management 2018

IAM congres is het jaarlijkse event over (Enterprise) Identity & Access Management. IAM zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede Enterprise IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. De digitale transformatie, die als doel heeft om toegevoegde waarde te creëren voor zowel de interne als externe klanten, heeft impact op de Identity & Access Management oplossingen die organisaties gebruiken.

IAM zorgt ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste middelen op het juiste moment om de juiste redenen. Een goede Enterprise IAM oplossing is gebruiksvriendelijk, compliant, veilig en levert kostenbesparingen op. Het IAM congres 2018 biedt een overzicht van de ontwikkelingen op het gebied van IAM. Deze dag inspireert deelnemers om verder aan de slag te gaan met IAM, rekening houdend met de huidige uitdagingen, de naleving van de wet- en regelgeving en transparantie. Deelnemers hebben aan het einde van de dag bovendien inzicht in de flexibiliteit en winstgevendheid van een goede IAM oplossing.

In 2018 brengt onze zeer ervaren dagvoorzitter Richard Bordes meer interactie in het programma. Hij gaat diverse experts op het podium bevragen. Op deze manier maakt u op een unieke en toegankelijke manier kennis met de expertises van onder meer onze partners. Richard zorgt voor de juiste talkshow-sfeer: geen lange presentaties, maar heldere interviews, pitches en discussies.

Nieuw in AIM congres 2018: Heliview’s Deep Dive break-outsessie

Heliview’s Deep Dive break-outsessie is een diepgaande sessie van 1,5 à 2 uur. Onder begeleiding van een onafhankelijk expert krijgen deelnemers een technisch college, aangevuld met best practices, testen en live demonstraties. Het doel van de sessie is om deelnemers nog comfortabeler te maken met de onderliggende technische kennis.

Om te juiste keuzes te kunnen maken voor een IAM strategie is voldoende kennis van de techniek onontbeerlijk. Een voorbeeld van een onderwerp van een Deep Dive break-outsessie is het maken van een gezamelijke analyse van conventionele protocollen zoals SAML of OpenIDConnect, met als doel de bewustwording waarom deze protocollen zo goed voor ons werken.

Doelgroep

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en wilen investeren in oplossingen op het gebied van identity en access management.

De primaire doelgroep is:

  • Identity manager / Access manager
  • Security Manager
  • Risk manager
  • Hoofd/ manager informatiebeveiliging
  • ICT manager

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen.

Details

Date:
17 mei 2018
Time:
9:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Data-/telecommunicatie
Event Tags:
Website:
https://iam.heliview.nl/

Organisator

Heliview
Advertisment ad adsense adlogger