Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie

Congres


15 mei 2019 van 12:30 pm tot 6:30 pm

Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie

Technische Unie kennisevent: Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie

15 mei 2019, 12.30 uur, Technische Unie Zwolle

Om de sector te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, onderhoud, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, organiseren Safe Food Factory en Technische Unie op woensdag 15 mei het kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’ in Zwolle.

Wouter Burggraaf is dagvoorzitter. De EHEDG-expert praat bezoekers bij over wet- en regelgeving van toepassing op de levensmiddelenmarkt. Ook gaat hij in op verschillende ontwerpaspecten uit de levensmiddelenhygiëneverordening en geeft hij een overzicht van de risicoanalyse van perslucht.

René Bakker geeft als ervaringsdeskundige met betrekking tot reiniging voorbeelden van waar hij in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Paul Helsen deelt inzichten met betrekking tot de juiste kabelkeuze. Teus Versteeg bespreekt ins en outs van hygiënische draagsystemen en Freddy van de Kolk vertelt over hygiënische koeling van de schakelkast in een natte omgeving.

Michael Evers deelt vanuit werkgroepen van Safe Food Factory de nieuwste inzichten op het gebied van hygiënische bekabeling en hygiënische perslucht. Ten slotte praat Roy Schep u bij over oplossingen voor hygiënische én veilige perslucht.

Datum, locatie en aanmelding

Dit Technische Unie kennisevent ‘Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie’ vindt plaats op 15 mei bij Technische Unie Zwolle. Het event begint op 12.30 uur en eindigt om 18.30 uur. Ga naar tu.nl/event om gratis toegangskaarten ter waarde van €195,- te krijgen.

Over Technische Unie

Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Onze klanten zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

Details

Date:
15 mei 2019
Time:
12:30 pm tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Laboratoriumtechniek | Procesapparatuur en appendages | Reinigen en oppervlaktebehandeling | Sensoren | Test- en meetinstrumenten | Veiligheid en beveiliging
Advertisment ad adsense adlogger