Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie

Seminar


29 oktober 2019 van 12:30 pm tot 6:30 pm

Om de sector te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, onderhoud, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, organiseren Safe Food Factory en Technische Unie op dinsdag 29 oktober het kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’ in Breda.

Wouter Burggraaf is dagvoorzitter. De EHEDG-expert praat bezoekers bij over wet- en regelgeving van toepassing op de levensmiddelenmarkt. Ook gaat hij in op verschillende ontwerpaspecten uit de levensmiddelenhygiëneverordening en geeft hij een overzicht van de risicoanalyse van perslucht.

René Bakker geeft als ervaringsdeskundige met betrekking tot reiniging voorbeelden van waar hij in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Paul Helsen deelt inzichten met betrekking tot de juiste kabelkeuze. Teus Versteeg bespreekt ins en outs van hygiënische draagsystemen en Freddy van de Kolk vertelt over hygiënische koeling van de schakelkast in een natte omgeving. Tot slot praat Roy Schep u bij over oplossingen voor hygiënische én veilige perslucht.

Details

Date:
29 oktober 2019
Time:
12:30 pm tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.technischeunie.nl/event/loc62400095
Advertisment ad adsense adlogger