Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Het hart van uw installatie

Seminar


14 mei 2019 van 12:00 pm tot 7:30 pm

| Gratis

Procesoptimalisatie in de F&B industrie

Wegens het grote succes van vorig jaar, bundelen Danfoss, Endress+Hauser en KSB hun kennis voor de 2e keer. Op 14 en 21 mei 2019 organiseren zij gezamenlijk het seminar “Het hart van uw installatie”.

 Het onderwerp van Danfoss Drives is Condition Based Monitoring en gaat over het inzetten van de frequentieregelaar als sensor om op basis van feiten te voorspellen dat er in een installatie iets defect gaat.

 Endress+Hauser vertelt hoe door gebruik te maken van de mogelijkheden van smartinstrumentatie het CIP/SIP-proces geoptimaliseerd kan worden. Tevens zal worden getoond hoe er meer informatie uit instrumentatie kan worden gehaald voor voedselkwaliteits- en traceerbaarheidsdoeleinden.

 Pompen spelen in de F&B industrie een prominente rol. KSB legt de nadruk op een optimale pompselectie voor een optimale beschikbaarheid en een laag energieverbruik. Ook het werkgebied van pompen, de motorkeuze en (preventief) onderhoud komen aan de orde.

 Het seminar ‘Het hart van uw installatie” is speciaal bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk is voor of betrokken bij de processen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Deelname aan het evenement is gratis, inclusief lunch en netwerkborrel én een verrassende gastspreker met bijbehorende proeverij.

 

 

Details

Date:
14 mei 2019
Time:
12:00 pm tot 7:30 pm
Cost:
Gratis
Evenement Categorie:
Event Tags:
, , ,
Website:
https://seminar-procesoptimalisatie.eventbrite.nl

Locatie

Mooirivier
Oude Oever 10
Dalfsen, Dalfsen Nederland
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger