Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Gratis seminar monstername voedingsindustrie

SeminarWorkshopCursusTraining


20 november 2018

| Gratis

Dinsdag 20 november 2018 organiseert Hitma in Uithoorn een uniek sampling seminar. Experts monsternametechnologie Grégoire Tassin van Labocontrol (FR) en Mark Plutshack van Keofitt (DK) zijn te gast om hun expertise te delen met procestechnologen en operators uit de voedingsmiddelenindustrie. Thema van de dag: Betrouwbare vloeistof- en poedermonstername in de Food & Beverage industrie. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je aan voor 6 november om je aanwezigheid te bevestigen. Een leerzame dag en gezonde kwaliteitsimpuls!

Datum en tijd
Het dagprogramma begint op 20 november om 09:30 uur met een welkomswoord door Hitma-monsternamespecialist Anne Marijke Zwarts. Rond het middaguur worden de lezingen onderbroken voor een verzorgde lunch. Tussen de presentaties door en/of na afloop is er voldoende ruimte om vraagstukken voor te leggen en/of gedetailleerde problemen omtrent monstername te bespreken. Aan het seminar zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan op www.hitma-monstername.nl/seminar.

Locatie
Hitma-pand
Anton Philipsweg 1
1422 AL Uithoorn
Kaart bekijken
Het belang van betrouwbare monstername in de voedingsindustrie
“De kwaliteitseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn streng. Logisch, de consument moet kunnen vertrouwen op een veilig én smakelijk product. Daarom worden er gedurende het productieproces continu monsters genomen die vaak ook nog eens een bepaalde periode bewaard moeten worden in verband met eventuele product-recalls. Het zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk organiseren van de monsternames vraagt nogal wat van een procesoperator in de voedingsindustrie. Hij of zij heeft naast het borgen van de kwaliteit van het product tenslotte ook nog de zorg voor de technische installaties.” Lees verder het blog Anne Marijke Zwarts.

Details

Date:
20 november 2018
Cost:
Gratis
Evenement Categorieën:
, , ,
Event Tags:
, , ,
Website:
https://www.hitma-monstername.nl/seminar

Organisator

HITMA Groep B.V.
Telefoon:
31297514783

Locatie

Anton Philipsweg 1
Anton Philipsweg 1
Uithoorn, Noord-Holland 1422 AL Uithoorn Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31 (0)297 - 514 666
Website:
www.hitma-monstername.nl/seminar
Advertisment ad adsense adlogger