Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

GIFA

Vakbeurs


25 juni 2019 van 9:30 am tot 5:00 pm

Event Navigation

GIFA

Vakbeurs GIFA

GIFA maakt deel uit van een kwartet van technologievakbeurzen vindt tegelijk plaats met METEC, de metallurgievakbeurs, THERMPROCESS, de vakbeurs voor thermprocestechniek en NEWCAST, de vakbeurs voor gegoten producten plaats.

GIFA is de internationale gieterij vakbeurs. De vraag naar giet- producten blijft hoog en in steeds meer branches wordt van gietproducten gebruik gemaakt. Op dit event zijn de belangrijkste fabrikanten ter wereld uit de gietmachine- en gietinstallatiebouw, de toeleveringsindustrie voor gieterij-materialen en hulpstoffen, meet- en testinrichtingen voor kwaliteitsbewaking, de gieterijchemie en engineeringbedrijven vertegenwoordigt.

Gelijktijdig met deze vakbeurs vindt het WFO Technical Forum, georganiseerd door de World Foundrymen Organization, plaats.

Productgroepen

Machines voor de Gieterijbranche en toebehoren, gietmachines- en gietinstallatiebouw, uit de toeleveringsindustrie en uit de sector meet- en testinrichtingen voor kwaliteitsbewaking, zoals de gieterij-chemie.

Bezoekersdoelgroepen

ijzer, staal & gietijzersector, Non-ferro metaal gieterij, andere gieterijen, industrie & fabrikanten, groothandelaren en exporteurs, getrainde handel, universiteiten en opleidingen

Bezoekersstatistieken

Totaal 78.000 vakbezoekers uit 120 landen en 2.214 exposanten uit de hele wereld.

Details

Date:
25 juni 2019
Time:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Machines en machinegereedschap | Materialen (engineering)
Website:
http://www.gifa.com/
Advertisment ad adsense adlogger