Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Facilitair & Gebouwbeheer

Vakbeurs


24 januari 2018 van 9:00 am tot 26 januari 2018 van 5:00 pm

Facilitair & Gebouwbeheer vakbeurs

Facilitair & Gebouwbeheer vakbeurs

Drie  dagen  lang, van  woensdag  24  tot en met  vrijdag  26 januari 2018, staat Jaarbeurs te Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs tijdens editie 2018 alweer 20 jaar een podium aan haar exposanten om hun kennis, ervaring, producten en diensten te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken. Daarom mag u dit evenement echt niet missen.

Kennisoverdracht en innovaties
Naast een bruisende beursvloer en activiteiten van exposanten kunnen onze bezoekers 64 verschillende symposia bijwonen en terecht op het noviteitenplein voor de laatste ontwikkelingen uit de sector, waaronder alle deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2018.

​Daarnaast worden er op en rond de beursvloer verschillende activiteiten georganiseerd ter ere van haar 20ste verjaardag. Houdt de website daarom goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom de 20ste editie.

Datum
Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2018.

Openingstijden
Woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Adres Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL
Utrecht

Gratis entree, wel online registreren
Het bezoeken van de vakbeurs is gratis. Bezoekers dienen zich wel online via de website van de vakbeurs voor te registreren. Zij voorkomen hiermee wachttijd bij de ingang. Wij sturen begin januari de toegangsbadges op, zodat bezoekers tijdig in het bezit zijn van hun badge. Uiteraard is er op de beursvloer ook de mogelijkheid om zich te registreren. Men krijgt dan meteen op de beursvloer een badge.

Organisatie
De organisatie van de vakbeurs is in handen van HoLaPress Communicatie. Behalve vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Nederland en België is onder meer het Kennis- en informatiecentrum Facilitair & Gebouwbeheer een productie van het bedrijf.

Details

Start:
24 januari 2018 van 9:00 am
End:
26 januari 2018 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
http://www.vakbeursfacilitair.nl/
Advertisment ad adsense adlogger